Stiri

Bitdefender 2013 în Windows Store

Bitdefender 2013

Noul produs Bitdefender 2013 este disponibil în Windows Store. Suita Bitdefender sporește siguranța noului sistem de operare de la Microsoft prin funcții precum Bitdefender Safepay – pentru plăți online sigure – și Autopilot, ce eficientizează protecția pentru Windows 8.

’’Windows 8 lansează o serie întreagă de îmbunătățiri în materie de securitate, însă mare parte dintre amenințările informatice care au afectat versiunile precedente ale sistemului de operare al Microsoft vor funcționa și pe noul produs, în desktop mode. În vremuri în care furtul de date, phishing-ul și frauda online sunt din ce în ce mai frecvente, Bitdefender și Windows 8 constituie asocierea ideală pentru un grad de siguranță mai mare decât oricând’’, spune Cătălin Coșoi, Chief Security Strategist, Bitdefender.

Bitdefender 2013 integrează modulul Safepay, care duce tranzacțiile bancare online și shopping-ul pe internet la un nivel de securitate ridicat. Safepay activează un browser securizat de fiecare dată când utilizatorul accesează conturile bancare, folosind o conexiune izolată. O tastatură virtuală este inclusă în soluția de protecție, astfel încât niciun atacator nu va putea fura detalii de autentificare.

Bitdefender 2013

To Top