Stiri

Parteneriatul Bang & Olufsen cu Scuderia Ferrari continuă în sezoanele 2024 și 2025

Parteneriatul Bang & Olufsen cu Scuderia Ferrari
Parteneriatul Bang & Olufsen cu Scuderia Ferrari
(CREDIT: Bang & Olufsen)

Bang & Olufsen și echipa de Formula 1 Scuderia Ferrari își continuă colaborarea prin reînnoirea parteneriatului pentru următoarele două sezoane, 2024 și 2025. Astfel, marca Bang & Olufsen va continua să fie prezentă pe mașinile Ferrari de Formula 1, subliniind angajamentul comun pentru excelență și inovație.

În 2023, Bang & Olufsen a organizat o serie de evenimente memorabile, demonstrând cum gama sa de televizoare și sisteme audio de lux poate îmbogăți experiența fanilor Formula 1, chiar și în afara circuitului. Această colaborare extinsă va merge dincolo de simpla prezență pe circuit, cu ambele mărci plănuind lansarea de produse speciale în ediție limitată.

Kristian Teär, CEO-ul Bang & Olufsen, își exprimă entuziasmul pentru viitor, subliniind dorința de a dezvolta și mai mult parteneriatul. El compară aspirațiile și valorile Bang & Olufsen cu cele ale Scuderiei Ferrari, punând accentul pe performanță, inovație și măiestrie.

„Ne dorim să dezvoltăm acest parteneriat și mai mult în sezonul viitor. La fel ca Ferrari, ne mândrim cu o istorie de performanțe la cel mai înalt nivel, de inovație și măiestrie excepțională. În ultimul an, le-am prezentat iubitorilor mărcii Ferrari și comunității de Formula 1 momentele captivante pe care produsele noastre le pot oferi și vom continua să colaborăm pentru a crea și mai multe clipe magice”, spune Kristian Teär.

Lorenzo Giorgetti, Chief Revenue Officer al Ferrari, subliniază importanța parteneriatului cu Bang & Olufsen în oferirea unei experiențe de primă clasă invitaților la Grands Prix. El evidențiază că ambele mărci împărtășesc o viziune comună asupra inovației și pasiunii pentru excelență.

„Cu un partener excelent precum Bang & Olufsen, putem continua să le oferim oaspeților noștri de la Grands Prix o experiență imersivă de primă clasă. La fel ca noi, Bang & Olufsen crede în cercetarea tehnologică constantă, în pasiunea pentru lucrurile frumoase și are Imboldul continuu de a inova. Sunt încrezător că, în următorii ani, vom profita la maximum de reînnoirea parteneriatului nostru, prin crearea de oportunități de care vor beneficia ambele companii.”

Prin acest parteneriat, Bang & Olufsen și Scuderia Ferrari se angajează să ofere o experiență audiovizuală inegalabilă, combinând tehnologia de vârf cu emoția și adrenalina curselor de Formula 1.

Scuderia Ferrari a încheiat sezonul de Formula 1 din 2023 pe locul al treilea cu 406 puncte, Charles Leclerc și Carlos Sainz Jr. clasându-se pe locurile 5, respectiv 7 în clasamentul piloților.

Scuderia Ferrari a confirmat că noul lor monopost pentru Formula 1 se va numi SF-24. Numele monoposturilor Ferrari a urmat o tradiție de a include inițialele „SF” (Scuderia Ferrari), urmate de un număr care de obicei se referă la anul respectiv sau la alte aspecte tehnice semnificative ale mașinii.

To Top