Stiri

Boxe Microlab SOLO 7C

Daca marketingul nu a reusit sa te faca sa iti doresti un sistem de boxe 7.1 sau 5.1 si inca mai crezi ca poti sa asculti muzica pe doua boxe, si acelea fara subwoofer atunci boxele Microlab SOLO 7C sunt pentru tine.

Microlab SOLO 7C

Ce ne ofera: Multi spun ca boxele Microlab sunt produse rusesti fabricate in China. Noi va spunem ca este adevarat ca boxele Microlab SOLO 7C sunt fabricate in China dar sunt fabricate bine. Constructia este solida, sunetul este clar si puternic (cat de puternic poate sa fie cu 2 x 55 W RMS), iar bassul este echilibrat. Boxele sunt inalte (558 mm), mai mult ca sigur ca sunt mai inalte decat desktop-ul vostru si este de preferat sa le asezati direct pe jos pentru a evita vibratiile produse de birou/masa/scaun, etc. Volumul oferit este suficient de puternic pentru un apartament de bloc. Nu o sa faceti o nunta cu ele dar sunt potrivite pentru o petrecere cu politia la usa.

Diferenta intre Microlab SOLO 7C si Microlab SOLO 7 este telecomanda fara fir (C vine de la controller). Versiunile mai vechi Microlab SOLO 7 aveau 2 x 75W RMS dar si anumite probleme care au rezolvate in versiunile noi.

Pro:
+ Constructia solida
+ Finisaje bine realizate
+ Pretul bun (489RON) pentru ce ofera

Contra:
– Greutate mare
– Ambalaj urat (cutia de carton)

Detalii tehnice:

Putere RMS 2 x 55 W
Dimensiune difuzor satelit 1 + 2 x 6.5 inch
Raspuns in frecventa 55 – 20.000 Hz
Raport semnal / zgomot (S/N) 80 dB
Separatie 55 dB
Amplificare Da
Intrari 2 x stereo RCA
Iesire casti Nu
Telecomanda Da, fara fir
Amplificator separat Nu
Culoare maro
Facilitati Ecranaj magnetic
Reglaje volum, bas, inalte
Intrerupator On/Off cu indicator LED
Conectoare difuzor tip banana (binding-post)
Dimensiuni 325x220x558 mm

Din categoria periferice , voi ce sisteme audio detineti?

To Top