Stiri

Ultimate Ears lansează noua boxă UE MINI BOOM

UE Mini Boom 11
UE Mini Boom 11

Boxele portabile au intrat pe piață ca un accesoriu pentru telefoanele mobile și în special pentru acei utilizatori comozi care vor să asculte muzica stocată pe telefon la o calitate mai bună. În prezent există modele precum X-Mini dar și variante mai ieftine construite pe aceeași rețetă.

Ultimate Ears a lansat UE MINI BOOM, o boxă mică care oferă un sunet bogat şi puternic de 86 de decibeli. E MINI BOOM dispune de o baterie cu o autonomie de 10 ore, butoane simple de control şi conectivitatea Bluetooth. Boxa redă sunetul de pe orice dispozitiv cu Bluetooth de la o distanţă de până la 15 metri. UE MINI BOOM se încarcă uşor cu ajutorul micro-USB-ului. De asemenea, poţi împerechea două boxe UE MINI BOOM după ce descarci aplicaţia gratuită UE MINI BOOM (disponibilă pentru iOS şi Android) pentru a te bucura de un sunet stereo. Mai mult, poţi folosi tehnologia NFC pentru a conecta boxa la dispozitivele compatibile.

Având dimenisuni de 11.1cm x 6.7cm x 6.1cm şi o greutate de 301 g, UE MINI BOOM este disponibilă într-o gamă de culori variate, precum portocaliu, mov, roşu, galben şi negru. Boxa este extrem de rezistentă datorită ramei de metal şi carcasei de cauciuc.

Boxa UE MINI BOOM va fi disponibilă în magazinele Apple din toată Europa începând de astăzi dar şi în celelalte magazine începând din luna februarie 2014 la un preţ recomandat de 99 Euro.

UE Mini Boom 11

UE Mini Boom 11

To Top