Stiri

Camera video HD pentru blogging

Datorita noilor camere tot mai compacte si performante, pentru amatori, video bloggingul are toate sansele sa castige teren. De exemplu, camera din imagine cu mini DVR are rezolutie HD de 720p si ecran LCD de 2,5 inci, ceea ce-i permite utilizatorului nu doar sa filmeze la o calitate foarte buna, ci sa si vada live imaginile inregistrate chiar si in timp ce conduce o masina de curse sau pedaleaza pe bicicleta.

Produsa de Chinavasion, camera are port HMDI si suporta carduri de memorie suplimentare de pana la 64 GB. Datorita designului compact si ecranului lat, este recomandata mai ales pentru spatiile deschise sau filmari in miscare, dar si la evenimente, interviuri sau prezentari de afaceri. In plus, poate fi fixata pe bordul masinii sau pe parbriz – in cazul unui incident rutier, imaginile inregistrate vor fi o proba de netagaduit, daca declaratiile celor implicati nu coincid.

De asemenea, avand senzori de miscare, este utila in „misiunile” de supraveghere a anumitor persoane sau chiar drept camera ascunsa sau camera foto, pentru poze calitative, la rezolutie inalta. Are microfon si baterie incorporate si se livreaza impreauna cu un incarcator pentru masina, la pretul de 103 euro si beneficiaza de o garantie de 1 an. Daca va tenteaza, o gasiti aici.

To Top