Stiri

Căști Philips Sports pentru antrenamente acasă sau în aer liber

Căști Philips Sports ST702
Căști Philips Sports ST702

Orice sportiv, profesionist sau amator, are nevoie de o pereche de căști care să facă antrenamentul mai distractiv, motiv pentru care Philips a lansat noua gama Sports ce include trei modele dedicate: căștile on-ear SH402, modelul wireless SN503 și varianta true wireless ST702.

SN503

Pe lângă sunetul excelent oferit de difuzoarele de 6 mm – căștile SN503 includ și unul dintre cele mai mici monitoare de ritm cardiac din lume. Căștile sunt compatibile cu toate aplicațiile de sport precum Apple Health Kit, Google Fit, Runkeeper, Pola Beat, Runtatstic, Codoon și Endomondo.

Căștile SN503 cu monitor de ritm cardiac au fost testate la o viteză de până la 16 km/h și oferă o precizie similară centurilor toracice. Monitoarele de ritm cardiac permit alergătorilor să își mențină ritmul cardiac sub nivelul lor maxim sau pasionaților de fitness să se mențină în zona de ardere a grăsimilor.

Căștile oferă o izolare bună a zgomotului de fundal în mod pasiv, împerechere inteligentă și automată cu telefonul prin Bluetooth și un microfon încorporat cu anularea ecoului. Poți asculta până la 6 ore de redare de muzică cu monitorizare de ritm cardiac activată. Căștile sunt certificate IPX5, oferind rezistență garantată la apa și transpirație.

ST702

Căștile true wireless nu au cabluri care să se încurce. Philips a creat ST702 ca fiind un set de căști TWS, perfecte pentru un antrenament serios. Căștile beneficiază de certificare IPX5 și curățare în timpul încărcării cu lumina UV, prin simpla amplasare a lor în carcasa de încărcare, după care curățarea începe automat. Carcasa portabilă de încărcare încape ușor în buzunar. Autonomia este de 6 ore de redare muzică cu o singură încărcare și energie cât pentru 18 ore de utilizare, folosind carcasa cu încărcare.

Difuzoarele de 6 mm oferă un sunet excelent și un bas puternic, precum și o izolare perfectă pentru a reduce în mod pasiv zgomotul de fundal. În plus, căștile beneficiază de împerechere inteligentă și automată cu telefonul prin Bluetooth și de comenzi tactile pe cască pentru a controla muzica și apelurile.

SH402

Căștile wireless on-ear au o calitate excelentă a sunetului, izolează de zgomotul de fundal și dispun de autonomie mare. Căștile SH402 includ un gel special de răcire în interiorul pernelor ce acoperă urechile utilizatorului, care poate oferi o reducere de aproximativ 3 – 5 grade a temperaturii din interiorul cupelor. Avand o autonomie de 20 de ore și o încărcare rapidă, căștile SH402 rămân răcoroase chiar și în timpul celor mai intense antrenamente.

Designul simplu și elegant este pliabil, pentru o depozitare ușoară, iar pernele ce permit ventilația cupelor se detașează ușor pentru curățare. Căștile sunt certificate IPX4, pentru rezistență la stropire și transpirație și pot fi încărcate rapid timp de 10 minute pentru o autonomie de 2 ore.

To Top