Stiri

Sony lansează o nouă cameră de vlogging cu obiective interschimbabile

Sony Alpha ZV-E10
Sony Alpha ZV-E10

Într-o perioadă în care telefoanele filmează și fotografiază tot mai bine, Sony crede că încă mai e loc de o cameră foto, dedicată pentru vlogging. Proiectată de la zero special pentru vlogging și gândită pentru nevoile vloggerilor din zilele noastre, noua cameră combină tehnologia imagistică avansată de la Sony cu posibilități extinse de utilizare și cu un set de funcționalități personalizate.

Camera ZV-E10 dispune de un senzor Exmor APS-C CMOS de 24.2 megapixeli (aprox. efectivi) și de un motor de procesare a imaginii BIONZ X. În plus, ZV-E10 include și caracteristicile dedicate vlogging-ului foarte apreciate la camera digitală ZV-1, inclusiv „Background Defocus” care poate comuta fluid între fundalul estompat (bokeh) și un background clar, precum și modul „Product Showcase” (prezentare produs), care permite camerei să schimbe automat focalizarea de pe fața subiectului pe un obiect care trebuie evidențiat la un moment dat, prin plasarea în fața obiectivului.

ZV-E10 are un design gândit în principal pentru video, fiind o cameră ușoară, de aproximativ 343 de grame și integrează popularul ecran LCD rabatabil în lateral, care le permite creatorilor de conținut să conecteze microfoane externe în partea de sus a camerei. Acest aspect simplifică mult setup-ul necesar pentru realizarea de vloguri și permite, în același timp, utilizatorilor să vadă ecranul în modul Selfie, dar și să filmeze din poziții dificile.

Noua cameră include, de asemenea, funcționalități video avansate, precum înregistrarea video 4K (QFHD: 3840 x 2160) și Slow Motion cu o calitate ridicată a imaginii (FHD 120p). Este disponibilă și stabilizarea electronică a imaginii prin intermediul Active Modev, care oferă înregistrare video stabilă chiar și în timpul mersului, atunci când filmarea se realizează direct din mână. În plus, tehnologia avansată AF (autofocalizare) a camerei ZV-E10 oferă autofocalizare rapidă și precisă, cu performanțe excelente de urmărire a subiectului, precum și sunet de înaltă calitate pentru înregistrarea sonoră foarte clară.

Preț și Disponibilitate

Noua cameră ZV-E10 va fi disponibilă în a doua parte a lunii august la dealerii autorizați Sony, la un preț aproximativ de 3.699 de lei.

VEZI PREȚUL ONLINE

Un nou kit alcătuit din camera ZV-E10 și obiectivul cu zoom E PZ 16-50mm F3.5-5.6 OSS va fi, de asemenea, disponibil în a doua parte a lunii august 2021, la un preț aproximativ de 4.199 de lei, la dealerii autorizați Sony din Europa.

Prezentare cameră Sony ZV-E10

To Top