Stiri

Campania TWISTER si-a desemnat cei 10 castigatori

Pentru a atrage cat mai multi vizitatori si clienti in Zona IT TWISTER, campania “Inscrie-te pe listele pentru computere gratis” a oferit fiecarui vizitator al unui magazin TWISTER posibilitatea de a castiga un computer gratis. Campania s-a bucurat de un real succes, câteva mii de clienti si potentiali clienti in Zona IT – TWISTER urmarind obþinerea unui computer KINETIX prin simpla inscriere pe listele disponibile in magazine.

Campania “Inscrie-te pe listele pentru computere gratis” a fost promovatã prin intermediul unui mix de statii radio cu acoperire nationala si locala – EUROPA FM, KISS FM ºi CITY FM, cat si online pe cele mai populare site-uri romanesti: www.avantaje.ro, www.gameszone.ro, www.okazii.ro, www.gsp.ro,
www.pcmagazine.ro si www.libertatea.ro. Aditional, partenerii TWISTER au dezvoltat campania de promovare pe plan local, folosind un pachet unitar – spoturi radio, machete de presa, postere si fluturasi. Campania s-a desfasurat pe o perioada de 30 zile.

Fiecare dintre cele 10 premii consta intr-un computer KINETIX v6a cu 3 ani garantie. Premiile au fost atribuite în cadrul unei extrageri desfasurate joi, 20 ianuarie 2005. Inregistrarea video a evenimentului va fi disponibila pentru descarcare pe site-ul www.twister.ro, alaturi de lista castigatorilor:

Nr. Nume castigator Magazin Localitate
1 Marius Stefan Oprea SIMM’S INTERNATIONAL Galati
2 Tiberiu Moldovan BLINK SYSTEM Cluj Napoca
3 Gabriel Cernat MICROSISTEM Bacau
4 Dumitru Hanea INDUSTRIAL SOFTWARE Deva
5 Emil Olteanu PROMEDIA Sibiu
6 Razvan Dumitrescu SINTEZIS BIROTICA Oradea
7 Marius Mihet REFLEX COMPUTERS Deva
8 Luiza Veisa OFFICE MAX Bucuresti
9 Samuel Pandelea ROLIX Bucuresti
10 Bogdan Carstina BRAIN COMPUTER Râmnicu Valcea

Procedura de extragere a castigatorilor a presupus extragerea a celor 10 magazine castigatoare si a unei persoane de pe listele fiecarui magazin/partener. Castigatorii vor fi anuntati telefonic in cursul zilei de vineri, 21 ianuarie 2005, premiile urmand a fi inminate in cursul saptaminii viitoare.

To Top