Stiri

Canon anunţă actualizarea a portfoliului de imprimante profesionale

Canon VarioPrint

Canon anunţă actualizarea a portfoliului de produse de imprimare profesională cu scopul de a impulsiona vânzările.
Pentru medii de producţie color, seriile Canon imagePRESS C7011VP şi C7011VPS, noile prese de producţie color vârf de gamă, oferă atât producătorilor comerciali, cât şi departamentelor interne, cele mai recente inovaţii în tehnologia de imprimare digitală. Continuând să ofere clienţilor posibilitatea de a alege soluţii pentru un flux de lucru eficient şi popular, presele încorporează noua tehnologie RIP în modelul imagePRESS Server A7300 (powered by CREO), imagePRESS Server A3300, A2300 şi A1300 (powered by EFI) şi imagePRESS PRISMAsync Server. Împreună cu îmbunătăţirile aduse controllerului imagePRESS, echipamentele RIP oferă viteză excelentă şi calitate a imprimării pentru a creşte productivitatea.

Noile soluţii pentru fluxul de lucru extind, de asemenea, funcţiile de finisare ale seriilor Canon imagePRESS C7011VP şi C7011VPS, prin compatibilitatea cu mai multe echipamente de finisare, ceea ce permite clienţilor să producă o gamă şi mai mare de aplicaţii şi să-şi extindă oferta de servicii. Noile modele dispun de o versiune actualizată a instrumentului de management al culorilor, i1 Process Control, care îi ajută să obţină o imprimare digitală color consistentă şi controlată, cu o calitate a imaginii superioară.

Cunoscute anterior sub numele de Océ VarioPrint DP Line, noua serie Canon varioPRINT 135 (formată din Canon varioPRINT 110, varioPRINT 120 şi varioPRINT 135) continuă să ofere pieţei de producţie monocromă mici şi mijlocii noi beneficii. Totuşi, mulţumită opţiunilor de finisare şi a noului controller Océ PRISMAsync, noua serie Canon varioPRINT 135 oferă totodată, consumatorilor, şi mai multă flexibilitate a aplicaţiilor şi o productivitate sporită.

Stivuirea şi funcţionalitatea de capsare sunt oferite de Finisher-AK1, în timp ce Saddle Finisher AK-2 este pentru clienţii care au nevoie de broşuri capsate pe mijloc de până la 100 de pagini (25 de coli). O unitate de găurire profesională oferă, de asemenea, posibilitatea de a găuri documentele, ajustabil, în vederea indosarierii. O versiune doar cu funcţia de imprimare a seriei Canon varioPRINT 135 este disponibilă pentru clienţii care, din motive de costuri, securitate sau copyright, evită să folosească funcţiile de scanare ale noilor echipamente.

Construite pe aceeaşi platformă tehnologică precum seriile Canon imagePRESS C7011VP şi C7011VPS, şi oferind niveluri similare de fiabilitate şi stabilitate, seriile Canon imagePRESS 1135+ (Canon imagePRESS1110+, imagePRESS 1125+ şi imagePRESS 1135+) este cea mai recentă gamă în evoluţia preselor Canon de producţie de volum mediu. Venind cu două controllere puternice Fiery, la alegere, imagePRESS Server K100 şi K200, şi opţiunile extinse de finisare (Finisher AK-1 şi Saddle Finisher AK-2), seria Canon imagePRESS 1135+ a fost proiectată pentru a livra consistenţă în calitatea înaltă a imaginii, productivitate îmbunătăţită şi fiabilitate în mediile de producţie.

Canon VarioPrint

Linia Océ VarioPrint 6000 Ultra, cunoscută pentru excelenţa oferită pe piaţa de imprimare monocromă de mari volume, aduce noile linii Océ VarioPrint 6000+, ce oferă funcţii îmbunătăţite de manipulare a suporturilor media, mulţumită noului modul de intrare a hârtiei (PIM-A1), ce extinde flexibilitatea seriei. Modulul poate utiliza coli de până la 350x500mm, atractive pentru imprimarea de carte, în special pentru cei ce doresc să treacă de la offset la digital. Folosind tava opţională duală pentru hârtie, se poate mări numărul de coli A4 de la 4.600 la 8.000, ceea ce permite clienţilor să beneficieze de o perioadă mai mare de imprimare neasistată şi o gamă mai largă de aplicaţii. Linia VarioPrint 6000+ suportă până la trei module de intrare a hârtiei, fiecare cu un maximum de 24.000 de coli. Includerea celui mai recent controller Océ PRISMAsync asigură, de asemenea, timpi mai buni de execuţie.

To Top