Stiri

Canon EOS C300 Mark II filmează detalii cinematografice la rezoluție 4K

Canon EOS C300 Mark II
Canon EOS C300 Mark II

Canon dezvăluie EOS C300 Mark II, o nouă cameră video 4K ce permite cineaștilor și realizatorilor de televiziune să-și realizeze viziunea creativă în detaliu cinematografic. Pornind de la camera video EOS C300, noua EOS C300 Mark II vine cu îmbunătățiri, precum sistemul de imagistică avansat, cu procesoare duale DIGIC DV5 și noi codec-uri profesionale.

Noua EOS C300 Mark II produce filme ce pot fi editate masiv în post-procesare, cu imagini mai clare pe tot spectrul de culoare, datorită reducerii efectului “colour bleed”. Camera oferă cineaștilor și producătorilor de televiziune profesioniști cea mai bună calitate a imaginii, putând înregistra 4K atât la rezoluție de transmisiune (3840×2160) cât și DCI cinematografică (4096×2160).

Noua cameră EOS C300 Mark II poate înregistra fișiere 4K cu bit rate mare pe carduri interne de memorie CFast 2.0 duale, și totodată poate înregistra fișiere 4K RAW pe un aparat de înregistrare extern, oferind flexibilitate și conectivitate universală, pentru producții la cea mai bună calitate disponibilă în prezent. În plus, capacitatea de a înregistra simultan fișiere 2K/Full HD Proxy pe un card SD intern optimizează și mai mult fluxul de lucru al procesului de producție.

Datorită noului senzor CMOS Super 35mm, creat de Canon, și creșterii sensibilitatii ISO până la ISO 102.400, performanța în condiții de luminozitate foarte mică devine mai bună, permițându-le operatorilor săsurprindă scene fără zgomot într-o varietate de condiții de mediu dificile.

Noua gamă Canon de codec-uri XF-AVC H.264 (create pentru a fi compatibile cu sistemele de editare non-liniare standard din industrie) ajută la integrarea fără efort a filmelor 4K și 2K/Full HD în fluxurile de lucru, menținând în același timp cea mai bună calitate a imaginii. Gama cuprinde opțiunile XF-AVC intra pentru înregistrări 4K, și XF-AVC Long GOP și Proxy pentru înregistrări 2K/Full HD, ambele utilizând codec-ul H.264 pentru o mai mare ușurință în utilizare și flexibilitate în post-producție. Cineaștii pot selecta rezoluția și tipul de codec potrivit producției pe care o realizează; iar EOS C300 Mark II poate filma cu până la 30p în modul 4K sau 120p în modul 2K/Full HD.

Canon EOS C300 Mark II

Canon EOS C300 Mark II

To Top