Stiri

Card Verbatim de 64GB

Verbatim a prezentat recent un card SDXC clasa 10 cu o capacitate de 64GB. Noul card este indicat în cazul camerelor video sau al consolelor portabile, viteza de mare de transfer si cantitatea impresionantă de date care pot fi stocate îl fac ideal în acest segment. Două aspecte extrem de importante au fost rezolvate prin alegerea sistemul de fişiere exFAT și a interfeței UHS-I cu viteze de până la 104MB pe secundă.

Utilizatorii camerelor digitale pot face mai multe fotografii pe secundă decât era posibil până acum cu ajutorul acestei tehnologii aşa că un şut la poartă în fotbal poate fi acum capturat cu un grad al detaliilor mult mai avansat. În plus, utilizatorii de camere video care se mută spre sectorul profesionist pot găsi în aceste carduri SDXC oportunitatea perfectă de a înregistra video exact la calitatea dorită”, a declarat Hans-Christoph Kaiser, Business Development Manager Flash Verbatim EUMEA.
Cardul de memorie Verbatim SDXC 64GB class 10 este compatibil cu Windows 7, Vista şi XP şi funcţionează în produsele ce beneficiază de cea mai nouă tehnologie SDXC.

To Top