Stiri

Iluminatul cu LED-uri va fi tot mai promovat

Spot LED Verbatim
Spot LED Verbatim

Iluminatul cu LED-uri de înaltă eficiență va reprezenta viitorul iluminatului casnic. În prezent se discută deja de înlocuirea becurilor cu filament și a celor fluorescente cu becuri LED ce au un consum redus și o putere mărită.

Verbatim va dezvalui un nou avans tehnologic pentru OLED si LED-urile gallium nitride (GaN), cu o eficienta si luminizotate fara rival, la Euroluce 2013 in Standul B38 in Hala 15.
Verbatim, parte a Mitsubishi Chemicals a intrat in parteneriat cu Seoul Semiconductor pentru a implementa tehnologia proprietara non-polar GaN LED, tehnologie ce ofera de cel putin cinci ori mai multa luminozitate fata de lampile LED conventionale. Verbatim va arata rezultatele acestei inovatii ce permite corpurilor de iluminat sa fie mai mici datorita cresterii eficientei. Specialistii in iluminare vor avea o noua libertate de design datorita acestei descoperiri.

Vizitatorii standului Verbatim vor putea sa vada cea mai noua serie VELVE ce incorporeaza cea mai avansata tehnologie pentru reglarea luminii si a culorilor OLED. Cele mai noi module VELVE ale Verbatim ofera un efect fara orbire pentru iluminari de pana la 2.000 cd/m2 – de doua ori mai multa lumina decat inainte. Noua generatie de paneluri LED Verbatim are o eficienta luminoasa de 51.6 lm/W ceea ce inseamna cu 70% mai mult ca inainte.

Compania va prezenta un nou set de lampi reglabile LED Classic A pentru iluminare profesioanala. Disponibile in variante de 7.5W sau 10.5W pentru a inlocui modele clasice cu incandescenta de 40W si 60W, toate ofera un unghi de iluminare mai larg (mai mare de 220°) si o lumina alba calda de 2700K. Modelul IP65 protejat 7.5W Classic A E27 este potrivit pentru utilizare in exterior sau acolo unde este nevoie de o lampa LED rezistenta la apa.

Verbatim va dezvalui de asemenea si accesorii ce vor completa lampile LED deja furnizate. Noua gama cu iluminare in jos ce se potriveste perfect cu lampile Verbatim PAR16 GU10 este disponibila in pachete cu inele albe sau de aluminiu, plus un pin de sustinere, un socket GU10 si o cutie pentru conexiunile electrice. Diposnibil in doua clase de proiectie IP, versiunea IP23 este potrivita pentru iluminare clasica in timp ce versiunea IP44 ofera rezistenta la apa si este potrivita pentru iluminare in bai sau alte camere cu umezeala ridicata.

Spot LED Verbatim

Spot LED Verbatim

To Top