Stiri

Verbatim trece la periferice

Verbatim GO NANO
Verbatim GO NANO

Verbatim extinde gama de produse oferite și pune la dispoziția utilizatorilor un nou set de periferice wireless. Mouse-ul GO NANO şi boxa portabilă Bluetooth au avantajul unor conexiuni fără fire și pot face echipă cu dispozitivele portabile.

Alimentat de două baterii AAA şi cu beneficiul instalării wireless, acest mouse este dotat cu un receiver nano USB ce nu iese în afară mai mult de 6mm, fiind astfel conectat permanent notebook sau laptop.

Senzorul optic cu rezoluţie de 1000dpi asigură un controlul simplu și rapid al cursorului. Mouse-ul GO NANO wireless, este compact şi ușor, măsoară 95x58x35mm şi cântăreste doar 82g. Mouse-ul dispune de un spaţiu special pentru a depozita receiver-ul atunci când acesta nu este utilizat.

GO NANO este disponibil într-o gamă de patru culori – negru, roz, albastru oceanic şi portocaliu, iar în pachet sunt incluse două baterii AAA.
Verbatim a lansat de asemenea o boxă portabilă cu conexiune Bluetooth, perfectă pentru călătorii. Utilizatorii pot transmite muzică de la orice dispozitiv Bluetooth către boxă, inclusiv smarphone-uri, tablete sau laptop-uri.

In ciuda dimensiunilor reduse (75mm înălţime x 80mm diametru) şi a greutăţii (numai 195g), boxa portabilă Bluetooth de la Verbatim este echipată cu două difuzoare de 40mm.

Bateria reîncarcabilă litiu-ion încorporată oferă până la 6 ore de redare şi necesită numai 4 ore pentru o incarcare completa prin USB.
Produsele Verbatim, recent lansate, nu sunt modele deosebite. Modele asemănătoare sunt oferite de mai mulți producători.

Verbatim GO NANO

Verbatim GO NANO

To Top