Stiri

Căștile OnePlus Buds Pro pot fi comandate din România

OnePlus Buds Pro
OnePlus Buds Pro

OnePlus va livra către clienții din România noile căști OnePlus Buds Pro începând de miercuri, 18 august 2021. Buds Pro au prețul recomandat de 739 lei și vor fi disponibile la un preț redus cu 10 € pentru utilizatorii care participă la campania Scavenger Hunt de pe Instagram, în perioada vânzărilor anticipate.

Noile căști premium oferă un sistem inteligent de reducere a zgomotului, calitate superioară a apelurilor, performanță ridicată a bateriei și un sunet personalizat.

OnePlus Buds Pro oferă un sistem ANC inteligent care anulează în mod inteligent și în timp real frecvențele de sunet nedorite, cum ar fi zgomotul de fundal din jur sau conversațiile, ajustând nivelul de anulare a zgomotului. Fiecare cască are o configurație cu trei microfoane care filtrează activ nivelurile de zgomot de până la 40dB.

Pe lângă calitatea sunetului, OnePlus Buds Pro oferă o durată de viață a bateriei de până la 38 de ore, împreună cu carcasa de încărcare, iar pentru o încărcare de doar 10 minute oferă 10 ore de utilizare. Căștile sunt compaibile cu tehnologia de încărcare rapidă Warp Charge a OnePlus, precum și cu încărcătoarele wireless certificate Qi de la alți producători.

To Top