Stiri

Telefonul rezistent Cat S52 se descurcă și pe șantier, dar la ce preț – VIDEO

Telefonul rezistent Cat S52
Telefonul rezistent Cat S52

Unele medii de lucru solicită din plin echipamentele electrice și electronice. Lucrătorii din șantiere de construcții, cariere miniere sau uzine sunt nevoiți să-și protejeze suplimentar telefonul mobil cu huse de protecție solide pentru a nu ajunge în situații neplăcute. Telefoanele Cat sunt destinate celor ce au nevoie de un telefon mult mai solid decât cele obișnuite.

Cat S52 este un telefon robust Dual-SIM, ce combinând rezistența la standarde militare cu un designul unui telefon ușor de purtat în buzunar. Cu o grosime de doar 9,69 mm şi o greutate de doar 210 grame, modelul S52 este întărit de un cadru de aluminiu, cu o placă posterioară subțire, dar rezistentă din cauciuc TPU, anti-alunecare, care oferă un aspect elegant, clasic.

Fața frontală a telefonului este acoperită complet de sticlă Corning Gorilla 6 rezistentă la zgârieturi și crăpături, ușor încastrată sub o margine de protecție, cu taste complet metalice și conectori impermeabili care completează designul.

Cat nu fabrică telefoane mobile, însă a construit un brand pentru modelele robuste pe care le preia de la parteneri. Telefonul este construit pentru a fi rezistent, iar testele companiei dovedesc acest lucru. Cat S52 poată să cadă de 30 de ori de la o înălțime de 1,5 metri, inclusiv căderi pe fiecare latură și colț. Telefonul este rezistent la murdărie și la praf. Poate fi scufundat complet în apă, având un grad de protecţie IP68. Totodată, rezistă la diferențe de temperatură între -30°C și 65°C până la 24 de ore.

Telefonul rezistent Cat S52

Telefonul rezistent Cat S52

Specificațiile telefonului Cat S52

Hardware-ul nu este atât de spectaculos, mai ales dacă luăm ca punct de reper modele lansate anul acesta. Chipsetul este un Mediatek Helio P35 Octacore la 2,3GHz, alimentat de o baterie litiu ion de 3100mAh pentru o autonomie de 29 de ore convorbiri 3G. Utilizatorul va avea totuși acces la două camere video, una cu senzor Sony de 12 megapixeli, montat pe spate și o alta frontală, cu senzor de 8 megapixeli. Memoria RAM este de 4GB, iar datele pot fi stocate pe o memorie internă de 64GB. Rulează Android 9 Pie, iar producătorul promite actualizare garantată la Android 10 și patch-uri de securitate la 90 de zile.

Cat S52 va fi disponibil din 12 noiembrie 2019 la prețul de aproximativ 499 euro sau 2349 lei, un preț ce nu trebuie rupt din context, evident. Vor fi 2 opțiuni de culoare: gri cu galben și negru cu verde.

VEZI PREȚUL ONLINE

Vezi cum arată telefonul Cat S52 din acest video

To Top