Stiri

Ceasurile Galaxy Watch4 și Galaxy Watch4 Classic țintesc zona premium

Samsung Galaxy Watch4
Samsung Galaxy Watch4

Ceasurile inteligente, care oferă o mulțime de funcții asociate mai degrabă telefoanelor mobile, și-au arătat potențialul comercial și capacitatea de a aduce profit producătorilor. Ceasurile inteligente lansate de mărcile de prestigiu sunt performante și suficient de rezistente pentru a fi folosite zi de zi.

Seria Galaxy Watch4 oferă o suită avansată de funcții de sănătate, un sistem de operare și o interfață de utilizare complet noi și performanțe hardware îmbunătățite. Galaxy Watch4 și Galaxy Watch4 Classic sunt primele ceasuri inteligente care oferă noul Wear OS Powered by Samsung, construit împreună cu Google, și interfața One UI Watch. Sistemul de operare oferă aplicații Google populare, precum Maps, dar și servicii cum ar fi Samsung Pay, SmartThings și Bixby. Noua platformă include, de asemenea, suport pentru aplicații de la terți, precum adidas Running, Calm, Strava și Spotify disponibile pe Google Play.

Seria Galaxy Watch4 se mândrește cu primul procesor de 5nm de pe un Galaxy Watch, cu un procesor cu 20% mai rapid și cu 50% mai multă memorie RAM și un GPU de 10 ori mai rapid decât generația anterioară. De asemenea, Samsung a îmbunătățit rezoluția ecranului, ce are acum 450×450 pixeli, astfel încât imaginile sunt mai clare și mai distinctive. Iar cu memoria internă de 16GB, utilizatorii vor avea suficient spațiu de stocare pentru a descărca și înmagazina aplicațiile, muzica și fotografiile preferate.

Prezentare Samsung Galaxy Watch4

Galaxy Watch4 este echipat cu senzorul Samsung BioActive, care se mândrește cu un design mai mic și mai compact, ce nu influențează precizia măsurătorilor. Acest nou senzor 3-în-1 folosește un singur cip pentru a prelua datele de la trei senzori ce monitorizează sănătatea. Utilizatorii pot monitoriza tensiunea arterială, detecta bătăile neregulate ale inimii și pot măsura nivelul oxigenului din sânge.

Ceasurile rămân un fel de interfață la purtător pentru controlul telefonului mobil. Utilizatorii își pot muta antebrațul în sus și în jos de două ori pentru a primi apeluri și roti încheietura mâinii de două ori pentru a le respinge, sau pentru a respinge notificările și alarmele.

Preț și disponibilitate

Galaxy Watch4 și Galaxy Watch4 Classic sunt disponibile la precomandă pe anumite piețe începând cu 11 august, disponibilitatea pe piața de retail începând cu 27 august.

Galaxy Watch4 va veni în două dimensiuni, 40mm și 44mm, începând cu prețul de 1299 RON pentru versiunile Bluetooth și 1599 RON pentru modelele LTE. La lansare, varianta de 40mm va fi disponibilă în negru, argintiu și roz auriu, în timp ce varianta de 44mm va fi în negru, argintiu și un verde.
Pentru cei care sunt în căutarea unui design premium, Galaxy Watch4 Classic, ceasul Samsung cu cadran rotativ, va porni de la prețul de 1799RON pentru versiunile Bluetooth și de la 2099RON pentru modelele LTE și va fi disponibil în variantele de 42mm și 46mm în negru și argintiu.

To Top