Stiri

Cel mai mare televizor Sharp va ajunge în România

sharp 90inch

Sharp aprinde imaginația românilor și aduce în țara noastră un televizor cu diagonala de 90 inci. AQUOS LC-90LE757 are o înălțime de peste 1,2 metri şi o diagonală de aproape 229cm. Televizoarele mari au nevoie de camere imense pentru a fi amplasate. Vizionarea filmelor FullHD și a meciurilor de fotbal se transformă într-o activitate foarte plăcută pentru utilizator.

AQUOS LC-90LE757 3D LED este cel mai mare televizor din lume disponibil în producţie de masă, fiind în acelaşi timp relativ uşor, suplu şi potrivit pentru diferite tipuri de interioare. ‪Sharp AQUOS, din seria LC-90LE757, asigură o experienţă vizuală maximă graţie imaginii de înaltă calitate, extrem de vie şi de clară. ‪LC-90LE757 este un televizor full-HD cu iluminare de fundal cu LED-uri. Este echipat cu un ecran 3 D X-Gen UV 2 A, procesor Clear Picture şi tehnologie Active Motion 200‬.

‪Sharp LC-L90LE757 vă permite să accesaţi internetul printr-un browser gratuit, AQUOS NET+. Puteţi naviga pe web, sincroniza cu uşurinţă televizorul cu dispozitivele mobile şi accesa serviciile VOD (voce la cerere) şi Skype. Vine de asemenea cu o nouă aplicaţie de la Sharp – AQUOS Remote Lite pentru iOS şi Android, care vă transformă telefonul inteligent într-o telecomandă echipată cu toate funcţiile necesare, permiţând astfel o navigare rapidă şi intuitivă. Televizorul dispune de un tuner HD triplu integrat (DVB-T/DVB-C/DVB-S2) şi de un player media care redă fotografii, filme şi muzică de pe un stick USB sau direct din reţeaua dvs. de acasă.

Acesta cântăreşte doar 64 kg (fără suport) şi are o grosime maximă mai mică de 12 cm, astfel că poate fi montat cu uşurinţă pe perete. Tehnologia de iluminare directă cu LED-uri a fundalului îl face aşadar un aparat excelent şi din punctul de vedere al eficienţei energetice: clasa A++.

sharp 90inch

‪Modul Wallpaper (Tapet) vă permite să afişaţi imagini pe ecranul televizorului, Astfel, un televizor oprit nu este doar o pată neagră pe perete, ci un ecran care afişează imaginile dvs. preferate – o pictură, o fotografie, o reproducere a unei opere de artă favorite. În acelaşi timp, nu este vorba despre clasica prezentare de diapozitive, dat fiind faptul că imaginea are aproape aceeaşi luminozitate ca şi pictura originală pe pânză, asemănându-i-se. ‪Când este setat în modul tapet, ecranul utilizează circa 30-40 W – sau maxim cât un bec mic. ‪Luminozitatea este de doar 30 candele.

‪Televizorul Sharp de 90 inci va fi disponibil la vânzare începând din iunie 2013. Prețul de 60.000 lei este croit pentru românii din top 300, ceilalți putând să admire televizorul atunci când este expus în magazinele de profil.

To Top