Stiri

Cel mai scump joc din lume!

Codemaster GRID 2: Mono Edition

Pentru a atrage atenția trebuie să ieși din zona de normalitate iar Codemasters tocmai asta a făcut. GRID 2: Mono Edition are un preț de 125.000 £, exorbitant din orice unghi ar fi privit. Ar fi putut să fie 100.000 sau 200.000 pentru a-și îndeplini scopul, oricum nu va devine un produs de serie. Această ediție este limitată la un singur exemplar și include jocul video GRID 2 în variantă PS3, o consolă PlayStation 3, un echipament complet de pilot de curse și, nu în ultimul rând, un supercar BAC Mono cu tematică GRID 2.

Bolidul BAC Mono este un supercar produs în Marea Britanie, cu performanţe extreme, care poate fi condus legal pe şosele, şi care este disponibil virtual şi în jocul Codemasters. Creat din carbon ultra-rezistent, BAC Mono este echipat cu un motor cu patru cilindri, 2,3 litri, 280 de cai putere, care permite atingerea vitezei de 100 km/h în doar 2,8 secunde.

La preţul de 125.000 de lire sterline, GRID 2: Mono Edition a intrat în Guinness World Records drept „Cel mai costisitor joc video disponibil comercial – Ediție Specială” și include o serie de elemente unice în industrie.

Codemaster GRID 2: Mono Edition

To Top