Stiri

Cele mai performate televizoare Samsung sunt la IFA Berlin

ES9500

Samsung și-a consolidat leadership-ul în industrie prin dezvăluirea unora dintre cele mai așteptate produse: televizorul OLED de 55 inchi ES9500 și Smart TV-ul LED de 75 de inchi ES9000, în premieră, în Europa. Cu cel mai avansat nivel de calitate a imaginii, conținut bogat și experiențe interactive, cele mai noi produse Samsung reconfirmă poziția de lider global în categoria producătorilor de televizoare pentru cel de-al șaptelea an consecutiv.

Televizorul Samsung OLED de 55 inchi ES9500, cu un raport de contrast mare, culori mai bogate și un timp mai scurt de răspuns, marchează startul unei noi ere în industria televizoarelor. Subpixelii autoemitenți ES9500 reproduc individual culori vii, creând o experiență de vizualizare captivantă. Tehnologia OLED are capacitatea de a diferenția între gradele variate de negru, oferind detalii unice ale umbrelor, formelor și culorilor discrete, chiar și în scenele întunecate. Fără a necesita o sursă separată de lumină, timpii de răspuns ai noului ES9500 sunt foarte mici, rezultând în scene de acțiune extrem de clare și experiențe 3D realiste fără diafonii.

Mult-așteptatul OLED TV de la Samsung este echipat cu tehnologia Samsung Multi View, o funcție care permite vizualizarea a două canale diferite în același timp pe full screen – cu posibilitatea de a auzi fiecare program separat cu ajutorul ochelarilor Samsung Multi View 3D cu căști încorporate. Această tehnologie unică este posibilă datorită vitezelor mari de procesare ale OLED-ului și sistemului wireless de sunet de la Samsung.

Pentru consumatorii care au nevoie de un ecran mare, de un design premium și de calitate sporită a imaginii, Samsung prezintă și Smart TV-ul LED de 75 de inchi ES9000. Cu o ramă incredibil de subțire, de 7,9 milimetri, și un finisaj uimitor cu o nuanță de aur roz, ES9000 adaugă un ton luxos și sofisticat oricărui decor. O cameră pop-up ascunsă completează design-ul superior, permițând utilizatorului să se bucure pe deplin de performanța celui mai mare Smart TV Samsung.

Mai mult, atât televizorul OLED ES9500, cât și Smart TV-ul ES9000 oferă consumatorilor experiențe unice și libertatea de a explora și descoperi conținutul, fie prin inovații precum Smart Interaction, ce include funcțiile de control vocal, control prin gesturi sau recunoașterea feței, sau Smart Content premium oferit prin intermediul aplicațiilor, jocurilor și serviciilor unice.

ES9500

To Top