Stiri

Cisco extinde funcționalitățile Webex

Cisco Cius

Munca de la distanță a solicitat din plin aplicațiile de teleprezență. Cele mai mari companii au intuit că acesta este un moment perfect pentru impunerea globală a propriilor aplicații de teleprezență și au oferit sesiuni gratuite pentru utilizatorii individuali.

Tehnologiile sigure de colaborare care ajută oamenii să lucreze de oriunde reprezintă o preocupare majoră pentru orice CIO, punând presiune pe echipele IT nevoite să asigure suport atât pentru angajații care lucrează de la distanță, cât și pentru planificarea revenirii la birou.

Cisco anunță câteva îmbunătățiri cheie aduse soluției Webex, pentru a răspunde acestor provocări: capabilități de securitate și conformitate, informații inteligente și acționabile pentru a oferi experiențe stabile pentru utilizatori și o integrare cu Box. În plus, integrarea cu Epic pentru asistență medicală va oferi pacienților opțiuni de conectare cu furnizorii de servicii medicale de care au nevoie.

În aprilie, Webex a înregistrat peste 500 de milioane de participanți, care au generat 25 de miliarde de minute de întâlniri, mai mult decât triplul volumului mediu. În prezent, platforma Webex rulează la o capacitate de 3 ori mai mare față de capacitatea anterioară.

To Top