Stiri

Cisco lansează o competiție cu premii de 250.000 de dolari

Cisco Cius

Cisco lansează competiția globală „Internet of Things Grand Challenge”, prin care își propune să identifice, să promoveze și să susțină adoptarea de tehnologii și produse dezvoltate de start-up-uri și care vor contribui la evoluția Internetului Lucrurilor. Cisco Investments suplimentează cu 150 de milioane de dolari fondul alocat start-up-urilor din întreaga lume.

Totodată, prin intermediul ”Internet of Things Innovation Grand Challenge”, Cisco susține viitoarea generație de antreprenori și start-up-uri care dezvoltă aplicații și tehnologii din domeniul managementului, analitic sau al conectivității. Înscrierile se fac până pe 1 iulie 2014 pe site-ul www.cisco.com/go/iotchallenge, câștigătorii competiției urmând să fie aleși în cadrul Forumului Mondial al Internetului Lucrurilor de la Chicago. Prima etapă a jurizării va avea loc în luna iulie, când 18 idei vor fi selectate de un juriu Cisco și încă una de către public. Din ideile alese vor fi selectate șase, urmând ca cei trei finaliști să fie anunțați la Forumul Mondial pentru Internetul Lucrurilor.

Premiile pentru cei trei finaliști însumează 250.000 de dolari, bani pe care aceștia îi vor putea folosi pentru a porni sau extinde afaceri ce vor contribui la evoluția industriei Internetului Tuturor Lucrurilor.

Pe lângă premiul în bani, Cisco va oferi câștigătorilor mentoring, traininguri și acces la experții în afaceri din cadrul Cisco și al altor organizații. Totodată, finaliștii vor beneficia de suport în dezvoltarea și testarea de tehnologii, precum și în atragerea de investiții și parteneriate pentru proiectele lor.

Cisco Cius

To Top