Stiri

Cum sa detectezi noile radare

De cand s-au introdus noile radare pe masinile de politie, tot romanul sofer isi bate capul cum sa le evite. De vreme ce radarele nu pot fi detectate, singura solutie este ca soferii sa comunice intre ei printr-o statie de emisie-receptie. Si uite ca s-a ivit ocazia sa vedem live, ba chiar sa si testam mai multe modele la Men Fest, singurul targ si festival dedicat in exclusivitate barbatilor, care are loc week-end-ul acesta (4 – 6 iunie 2010) la Romexpo.

In cadrul targului, Falcon Electronics va lansa in premiera in Romania gama completa de statii de emisie – receptie Cobra, cu oferte speciale la CB radio si walkie talkie. Vizitatorii vor putea testa statiile radio auto Cobra 19DX IV EU, care ofera soferilor informatii utile din trafic: blocaje, drumuri in lucru, puncte de interes in traseu si, evident, unde sunt amplasate aparatele radar etc.

Tot acolo sunt disponibile diferite tipuri de statii walkie talkie cu o raza de acoperire de pana la 12 km (foarte utile acolo unde nu strabat antenele de telefonie mobila), precum si cateva modele de statii maritime, pentru fericitii posesori de ambarcatiuni. Cobra Electronics produce echipamente mobile de comunicatii din 1963, detinand in prezent 66% din vanzarile mondiale de statii radio.

Abia asteptam informatii despre cum functioneaza noile „detectoare” de radare in trafic. Oricum, politia sigur nu priveste aceasta lansare cu ochi buni 🙂

To Top