Tutoriale

Cum să ștergeți istoricul Netflix ?

Netflix
Netflix

Netflix este cel mai cunoscut serviciu de streaming online și unul dintre puținele ce au avut succes în România. În prezent, Netflix are venituri de 25 de miliarde de dolari și peste 203,66 milioane de abonați la nivel global.

Cum să ștergeți elemente din istoricul Netflix ?

Eliminarea articolelor din secțiunea „Continuă vizionarea” este foarte simplă. Doar plasați cursorul peste filmul pe care doriți să îl eliminați și căutați pictograma sub formă de X de lângă simbolul degetul mare în jos. Veți vedea apoi opțiunea „Eliminați de pe rând”. Faceți clic pe acesta și Netflix vă va oferi trei opțiuni. Selectați oricare dintre ele și pictograma va dispărea din continuarea redării în toate aplicațiile Netflix.

Puteți face acest lucru și în aplicație. Pe dispozitivul mobil, faceți clic pe cele trei puncte care apar sub un element și pur și simplu selectați „eliminați din rând”. Veți primi o notificare ce vă va cere să confirmați, apoi filmul va dispărea.

Cum să ascundeți istoricul de vizionare Netflix?

Dacă nu este suficient să eliminați filmele nedorite, puteți șterge istoricul. Pentru acest lucru este necesar să vă conectați la Netflix utilizând un browser, faceți clic pe butonul „Cont” din colțul din dreapta sus din meniul derulant, derulați în jos până la Profil și Control parental și faceți clic pe profilul din care doriți să ștergeți. Faceți clic pe butonul „Vizualizare activitate” și veți vedea o listă lungă de lucruri pe care le-ați urmărit. La sfârșitul fiecărui rând, există un buton de ascundere care îl va elimina din această pagină.

To Top