Stiri

D-Link anunţă o noua generaţie de switch-uri gigabit

Noua serie DGS-3120 include cinci modele cu funcționalități de bază și firmware standard. Modelele din seria DGS-3120 se adresează segmentului IMM-urilor şi sunt recomandate pentru a fi utilizate ca switch-uri layer în segmentul enterprise.

Switch-urile permit dezvoltarea şi modernizarea reţelei unei companii, în condiţii de securitate sporită. De exemplu, sunt integrate mecanisme de protecţie precum Loopback Detection, Ethernet Ring Protection Switching (ERPS) şi procedura de monitorizare sFlow (ambele doar pentru versiunea EI). Mai mult, setul extins de caracteristici contribuie la stabilitatea structurilor reţelei. Lăţimea de bandă necesară pentru stacking de până la 40 Gbit/s permite conexiuni redundante. Switch-ul permite static routing (imagine EI) şi poate fi folosit direct ca backbone de reţea.

Switch-urile gigabit xStack Layer 2 din seria DGS-3120 sunt deja disponibile în România, la fel şi sursa de alimentare redundantă pentru toate modelele de switch-uri cu PoE din această serie. Echipamentele pot fi comandate de la distribuitorii D-Link.

To Top