Stiri

Switch KVM cu DisplayPort și 16 porturi

ATEN CS19208 și CS19216

Switch-urile KVM cu DisplayPort rămân o categorie de produse adresate în principal profesioniștilor. Unul dintre cei mai importanți producători de echipamente KVM continuă să ofere susținere diferitelor domenii de activitate, furnizând soluții KVM cât mai versatile.

ATEN International a anunțat disponibilitatea noilor switch-uri KVM 4K cu DisplayPort și USB3.0 cu 8 porturi (CS19208) și cu 16 porturi (CS19216). Soluțiile permit accesarea și controlul eficient a până la 8, respectiv 16 computere cu interfață DisplayPort, folosind o singură tastatură USB, un singur mouse USB și un singur monitor. Datorită interfeței duale, utilizatorii pot opta fără probleme pentru conexiune DisplayPort sau HDMI, beneficiind de suport pentru conținut video de calitate superioară, conform standardului 4K DCI (4096 x 2160 @60Hz).

Noile dispozitive ATEN permit montarea în cascadă pe 2 niveluri, asigurând astfel controlul a până la 128, respectiv 256 computere prin intermediul unei singure console. Mai mult decât atât, prin stivuirea a până la 8 unități, este oferită o funcție multi-ecran, care permite analizarea și compararea informației redate pe 8 ecrane, ceea ce poate accelera procesele.

O astfel de funcție este extrem de utilă în managementul serverelor, pentru a controla mai multe etape ale procesului de producție, pentru a regla mai multe simulatoare de zbor și pentru a simplifica comutarea computerelor dintr-un centru de control.

Specificații principale

  • Calitate video superioară – până la 4K DCI (4096 x 2160 @60Hz), plus hub USB 3.1 Gen 1 cu 2 porturi, ce asigură viteze de transfer de până la 5Gbps.
  • Montare în cascadă pe 2 niveluri – controlul a până la 128 de computere folosind modelul cu 8 porturi, respectiv până la 256 de computere folosindu-l pe cel cu 16 porturi.
  • Funcție multi-ecran – stivuirea a până la 8 unități CS19208 și redarea conținutului video până la 8 monitoare (dual display / triple display / quad display / multi-display).
  • Video DynaSync – tehnologie exclusivă ATEN, care elimină problemele de afișare la pornire și optimizează rezoluția la comutarea între surse de semnal diferite.
  • EDID Expert – selectarea modului EDID optim, pentru pornire lină și redare la cea mai bună calitate.
  • DisplayPort sau HDMI – posibilitatea de a alege ieșirea video mai potrivită și flexibilitate sporită în instalarea consolei.
  • Hub USB 3.1 Gen 1 cu 2 porturi integrat – transfer al datelor cu viteză SuperSpeed de 5Gbps.
  • Selectarea computerelor cu ajutorul butoanelor, tastelor cheie, meniului afișat pe ecran sau comenzilor RS-232.
  • Firmware care poate fi actualizat.

ATEN CS19208 și CS19216 sunt disponibile prin intermediul partenerilor autorizați.

To Top