Stiri

D-Link lansează switch-urile Smart de generație viitoare

D-Link DGS-1510
D-Link DGS-1510

D-Link lansează o nouă serie de switch-uri gigabit smart administrate şi stackabile. Switch-urile Smart DGS-1510 înlocuiesc gama DGS-1500 şi sunt potrivite pentru companiile de toate mărimile, cu cerinţe ridicate de lăţime de bandă. Noile modele sunt disponibile cu 16, 24 şi 48 de porturi 10/100/1000 Mbps şi cuprind două porturi Gigabit SFP şi două porturi 10G SFP+ – o premieră pentru switch-urile Smart. Aceste porturi de 10 gigabit pot fi utilizate ca o conexiune uplink sau în stacking pentru conectarea cu alte modele DGS-1510. Se pot combina până la 6 switch-uri într-un cluster fizic, cu maxim 288 de porturi în operare în stack. Tehnologia utilizată este full-duplex 10 G, astfel că pot fi atinse intern lăţimi de bandă de 40 Gbps.

În companiile mici, un singur switch Smart poate construi uplink-uri la serverele solicitate, datorită porturilor 10G SFP+. Astfel, utilizatorii sau grupurile de utilizatori pot avea acces la lăţime de bandă extinsă. Switch-urile pot servi drept conexiune între zona centrală şi zonele periferice ale reţelelor din companiile medii şi mari. Dacă switch-urile Smart gigabit din seria DGS-1210 se utilizează în cadrul departamentelor, dispozitivele DGS-1510 pot fi utilizate ca sisteme backbone mai mici, cu uplink-uri redundante – fără a mai fi necesar să se recurgă la switch-uri administrate. Pentru fiecare conexiune 10G, utilizatorul poate alege între cablurile directe scurte (din cupru) şi modulele SFP+ pentru conectarea cablurilor de fibră optică cu lungimi diferite.

D-Link DGS-1510

D-Link DGS-1510

Gama include şi un switch PoE cu 24 de porturi. Dispozitivul DGS-1510-28P este ideal pentru companiile care doresc să opereze telefoane VoIP, puncte de acces wireless sau camere de reţea fără alimentare separată. Porturile oferă o putere de până la 30 wati, conform standardului IEEE 802.3at.

Toate switch-urile DGS-1510 suportă protocoale IGMP snooping, port mirroring, spanning tree şi Link Layer Discovery Protocol (LLDP). Detecţia de loopback este utilizată automat pentru a detecta buclele, iar porturile sau VLAN-urile afectate sunt dezactivate. Seria DGS-1510 suportă rutare statică pentru a segmenta reţelele în grupuri de lucru. Switch-urile sunt de asemenea capabile IPv6 şi sunt prevăzute cu funcţii IPv6 inclusiv MLD snooping, ACL/QoS şi IMPB pentru IPv6. Acestea sunt disponibile şi pe stacking dublu pentru IPv4 şi IPv6 de pe staţii IPv4 şi IPv6.

To Top