Stiri

D-Link oferă DAP-1520, un nou router AC

D-Link DAP-1520
D-Link DAP-1520

D-Link a extins familia de produse 11AC cu noul DAP-1520 Wireless AC750 Dual-Band Range Extender. Noul dispozitiv, care completează gama de routere Wi-Fi tip repeater, măreşte aria de acoperire a reţelei personale şi a dispozitivelor mobile conectate la aceasta, precum telefoanele mobile, notebook-uri sau tablete.

Routerul DAP-1520 este foarte avantajos, în special în cazurile în care la reţea trebuie conectate mai multe dispozitive. Modul de operare dual-band asigură o conexiune fără interferenţe întrucât are capacitatea de a comuta de la banda extrem de frecventată de 2,4 GHz la cea de 5 GHz. Dispozitivul permite o rată de transmitere a datelor de până la 750 Mbps. Configurarea routerului DAP-1520 este uşor de realizat. Instalarea acestui dispozitiv elegant şi de mici dimensiuni se face rapid, fără a avea nevoie de un computer – fie prin simpla apăsare a unui buton de setare Wi-Fi protejată (WPS) sau prin intermediul aplicaţiei QRS Mobile de pe un dispozitivul mobil iOS sau Android. DAP-1520 este ideal pentru a fi utilizat acasă sau în birouri de mici dimensiuni.

Acest router portabil wireless repeater extinde reţeaua wireless existentă. Prin conectarea dispozitivului la orice priză de perete din casă, toţi utilizatorii vor beneficia de conexiune Wi-Fi rapidă, chiar şi în camere asimetrice sau în mansarde. De asemenea, în cazul smartphone-urilor, se pot face economii prin reducerea volumului de trafic de date UMTS/LTE.

Noul dispozitiv accesibil care completează familia de produse D-Link suportă standardul actual 802.11ac şi este compatibil cu alte dispozitive mai vechi care utilizează standarde 802.11a/b/g/n. Nu este necesară înlocuirea routerelor sau punctelor de acces existente. Tehnologia dual-band ajută la reducerea interferenţelor cu emisiile altor transmiţătoare wireless, precum sistemele de monitorizare pentru bebeluşi sau microunde. Nimic nu stă astfel în calea unei experienţe de navigare perfecte.

Routerul DAP-1520 Wireless AC750 Dual-Band Range Extender este disponibil acum în Germania, Austria şi Elveţia.

D-Link DAP-1520

D-Link DAP-1520

To Top