Stiri

D-Link oferă WiFi la DreamHack Bucureşti 2014

D-Link DGS-1510
D-Link DGS-1510

D-Link România susţine pentru al doilea an consecutiv cel mai mare turneu de sport electronic din România. DreamHack Bucureşti 2014 se va desfăşura între 26-27 aprilie, la Sala Polivalentă.

Pe lângă jocuri, DreamHack înseamnă şi internet de mare viteză, iar pentru ediţia din anul acesta, D-Link pune la dispoziţia participanţilor şi vizitatorilor soluţia completă de Wireless prin Acces Point-uri, ce va oferi acoperire întregii suprafeţe a Sălii Polivalente.

„Suntem bucuroşi că putem fi şi în acest an alături de concurenţii şi vizitatorii de la DreamHack şi îi asigurăm că vor beneficia de cea mai rapidă tehnologie WiFi existentă. Soluţia Wireless oferită de D-Link pentru acest eveniment va asigura o acoperire completă pentru o capacitate de 800-1.000 utilizatori WiFi. D-Link oferă un portofoliu extins de soluţii de reţelistică end-to-end, gama produselor Wireless AC demonstrând interesul companiei pentru a oferi mereu cele mai noi tehnologii”, declarăLaurenţiuTrocan, Country Sales Manager D-Link România.

Wireless AC redefineşte conceptul de wireless networking – este cea mai rapidă tehnologie WiFi la nivel mondial cu o viteză de patru ori mai mare în comparaţie cu Wireless N, fiind esenţială pentru un streaming rapid pentru muzică şi materiale video.

De asemenea, D-Link acordă premii pentru câştigătorii concursurilor desfăşurate la Sala Polivalentă, cât şi pentru concursurile online. Produsele oferite sunt 5 routere, 5 adaptoare wireless, 2 camere de supraveghere, 2 range-extendere şi un router Wireless AC.

D-Link DGS-1510

D-Link DGS-1510

To Top