Stiri

TP-Link lansează noul router Archer C64

Archer C64
Archer C64

TP-Link lansează pe piața din România un nou router, ce aduce performanța Gigabit într-o zonă accesibilă celor mai mulți utilizatori.

Archer C64 este susținut de un procesor la 1,2 GHz și beneficiază de un port WAN, dar și de patru porturi Gigabit LAN, oferind astfel viteze de zece ori mai rapide decât conexiunile Ethernet standard. Routerul integrează, de asemenea, tehnologia Dual-Band, care permite conectarea simultană a mai multor dispozitive, precum și conexiuni fluide. Astfel, banda de 2,4 GHz facilitează navigarea pe internet și trimiterea e-mailurilor la o viteză de 400 Mbps, în timp ce banda de 5 GHz oferă viteze de până la 867 Mbps și asigură experiențe de gaming și streaming fluide. Ca la orice alt router, vitezele de mai sus reprezintă maxime teoretice și este foarte puțin probabil să fie atinse în viața reală.

Mai mult, tehnologia MU-MIMO oferă de două ori mai multă eficiență, întrucât routerul va comunica simultan cu multiple dispozitive. De asemenea, pentru mai multă siguranță, Archer C64 oferă funcția de control parental, care blochează conținutul neadecvat și setează limite zilnice pentru timpul petrecut în mediul online al celor mici.

Archer C64 dispune și de cel mai recent protocol de securitate Wi-Fi, WPA3, care oferă noi funcții pentru a îmbunătăți securitatea în rețelele personale. Astfel, o criptare mai sigură și o protecție sporită împotriva atacurilor Brute-Force protejează rețeaua Wi-Fi.

Pentru semnalarea oricăror situații legate de echipamentele TP-Link, compania oferă utilizatorilor servicii de suport tehnic în limba română, atât prin intermediul unei linii de apeluri telefonice dedicate, cât și prin email. Serviciul este disponibil de luni până vineri, în intervalul orar 10:00 – 19:30, la numărul de telefon 0311.011.290, acolo unde specialiști TP-Link cu experiență în domeniul rețelisticii vor oferi informații tehnice despre produsele companiei și vor asigura asistență pentru instalarea dispozitivelor sau configurarea rețelelor casnice.

Modelul Archer C64 poate fi achiziționat online și din magazinele marilor retaileri la un preț recomandat de 139,99 lei.

To Top