Review

Desfacatorul de sticle care te socheaza

Recunoastem cinstit: aici la pcnews ne plac glumele, stirile traznite si produsele ciudate. Asa ca nu ne-am gandit de doua ori pana ne-am hotarat sa va prezentam acest desfacator de sticle care socheaza. Adica te socheaza la propriu pentru ca iti trimite un impuls electric in maini atunci cand iti este lumea mai draga si astepti cu sufletul la gura sa mai savurezi inca o bere rece.

desfacator socant

Electric Shock Bottle Opener costa 3.88USD la BudgetGadgets si daca folositi cuponul de reducere: RM5OFF14 aveti si 5% reducere (cuponul este valabil pentru orice produs de pe site).

Ce Ofera Ce ne ofera? In primul rand distractie! Evident ca nu o sa-l folosim noi ci o sa ne lasam invitatii sa-si deschida singuri sticlele de bere. Noi o sa ne amuzam cand vor topai impulsionati de un mic curent electric…

Avantaje Avantaje: Distractie cat carul. Noi am si filmat cateva persoane „socate” de micul desfacator dar acestea nu au acceptat sa le punem filmele pe site. Asa ca le pastram in arhiva secreta pcnews…

Probleme Probleme: Nu folositi desfacatorul pentru a glumi cu cei sub 14 ani, peste 50 ani sau cu cei care au probleme cu inima.

Recomandat: Inainte de a face gluma ar trebui sa dezlipiti eticheta cu numele desfacatorului. Este mult prea evidenta…

To Top