Stiri

DreamHack Cluj-Napoca va aduce cei mai buni cosplayeri

ASUS la Dreamhack 2014
ASUS la Dreamhack 2014

DreamHack Cluj-Napoca va aduce cei mai buni cosplayeri. Juriul competiției internaționale din cadrul PGL Cosplay Open va avea patru dintre cele mai cunoscute nume din domeniu. PGL Cosplay Open este convenția cu cele mai mari premii din România, în valoare totală de 8.000 dolari, găzduită de DreamHack Cluj-Napoca, între 29 octombrie- 1 noiembrie, la Sala Polivalentă.

Cele patru celebrități costumate vor participa în calitate de jurați la convenția PGL Cosplay Open, iar pe lângă sesiunile de jurizare, vedtele vor participa la workshop-uri, prezentări, vor semna autografe și vor face poze alături de fani.

Marie-Claude Bourbonnais (Canada, 36 ani) și-a început cariera pe scena cosplay în 2009, cu un costum de tematică Mortal Kombat – Frost. Marie-Claude a lansat un nou trend în ceea ce privește materialele folosite în cosplay, purtând un costum de latex, întruchipând personajul Sue Storm la New York Comic Con în 2010.

Tabitha Lyons (28 ani) este activă în industria recuzitelor de când avea 12 ani, fiind un expert al lucrului cu latex și spumă sintetică, alături de tatăl ei, Nic Samiotis. În 2007, familia Lyons și-au creat propria companie, numită Artyfakes, furnizând costume și recuzită în toată lumea. Cei care vor să privească meșteșugarii moderni la lucru pot s-o facă pe stream-ul lor de Twitch.

Marta (Calypsen Cosplay din Polonia) este o tânără talentată de 19 ani care deja a reușit să impresioneze și să câștige apreciere pentru abilitățile ei. Ei îi place să lucreze la costume gen armură, folosind materiale ca worbla și spumă PVC. De asemenea, ea lucrează cu polizorul și pistolul de lipit. Îi place pizza și Assassin’s Creed. A obținut locul 1 întruchipând-o pe Diana din League of Legends în timpul Hall of Games, în 2014, din Wroclaw, Polonia și locul 1 cu Lady Arthas din World of Warcraft la concursul Animatsuri din Varșovia, în 2015.

Dyana Smythe (Romania) a reușit să impresioneze la DreamHack Bucharest 2015 așa că, firesc, a fost invitată pentru a face parte din PGL Cosplay Open. Dyana lucrează constant la costume și va reprezenta România la EuroCosplay Champioship la MCM Expo în Londra, chiar înainte de a veni la Cluj-Napoca. Îi urăm succes și abia așteptăm so vedem.

ASUS la Dreamhack 2014

ASUS la Dreamhack 2014

To Top