Stiri

DreamHack revine la București

DreamHack va reveni la București în această toamnă. DreamHack București 2013 va avea loc pe 14 și 15 septembrie, la Sala Polivalentă, cu sprijinul Romtelecom, și va pune la dispoziția jucătorilor premii de peste 30.000 de euro. Dacă în ediția anterioară jucătorii s-au “luptat” în turnee de StarCraft 2, Counter-Strike 1.6 și League of Legends, la DreamHack București 2013 aceștia se vor întrece în competiții de StarCraft 2, League of Legends, Counter-Strike: Global Offensive și Dota 2. O noutate a evenimentului care se va desfășura în perioada 14 – 15 septembrie 2013 este dată de faptul că vor exista competiții și pe console și pe telefoane mobile.

“Evenimentul din 2012 a fost foarte bine primit atât de jucători, cât și de spectatori și parteneri, însă ediția din acest an îl va depăși cu siguranță și va stabili noi recorduri. Pentru a crește popularitatea României în rândul comunității internaționale de sport electronic ne-am propus să atragem și mai mulți participanți din întreaga lume și, bineînțeles, un număr cât mai mare de spectatori”, a declarat Silviu Stroie, CEO ComputerGames.ro, organizatorul DreamHack București 2013.

Totodată, potrivit acestuia, ComputerGames.ro a obținut licența de organizare a evenimentelor DreamHack pentru România, Bulgaria, Serbia, Ungaria, Grecia, Turcia, Cehia, Slovacia și Polonia.

“Contractul, semnat pe o perioadă de trei ani, ne va permite să organizăm evenimente DreamHack și în unele din aceste țări, în următorii ani”, a completat Silviu Stroie.

Dreamhack 2009

To Top