Stiri

Echipele străine iau cu asalt calificările PGL CS:GO Championship Series

PGL CS:GO Championship Series
PGL CS:GO Championship Series

La doar 12 de ore de la startul înscrierilor în calificările PGL CS:GO Championship Series, echipele din străinătate dornice să joace în liga organizată în România și-au adjudecat toate sloturile.

256 de echipe din lumea întreagă s-au înscris rapid, miercuri, 18 februarie, ocupând toate locurile celui mai mare turneu de sport electronic organizat în România, cu premii totale de 110.000 dolari.

Echipele înscrise vor avea ocazia să lupte pentru unul dintre cele două locuri alocate calificărilor în grupele ligii CS:GO Championship Series. Cele două câștigătoare vor înfrunta apoi în faza grupelor șase dintre cele mai bune formații din lume, invitate direct de către PGL, organizatorul Ligii.

Meciurile se vor disputa între 28 februarie și 8 martie, acestea fiind organizate de către FACEIT – partenerul oficial PGL în găzduirea și derularea calificărilor.
Timp de trei săptămâni, PGL CS:GO Championship Series va aduna într-un singur campionat cele mai bune opt echipe din lume, din care doar patru vor ajunge să lupte în Sala Polivalentă din București pentru titlul de campioni, în cadrul festivalului digital DreamHack Bucharest 2015 (24-26 aprilie).

PGL CS:GO Championship Series

PGL CS:GO Championship Series

Team EnVyUs și Virtus.pro sunt primele două echipe care și-au confirmat participarea din cele șase invitate.

Structura ligii este formată din două grupe a câte patru echipe. Cea mai bună echipă din fiecare grupă se va califica direct în finala de la DreamHack Bucharest 2015, în timp ce restul se vor reîntâlni în turneul Last Chance pentru a completa lista de patru finaliste.

Distribuirea premiilor:

  • Faza grupelor – 17.000 USD
  • Turneul Last Chance – 8.000 USD
  • Finala Sezonului – 75.000 USD
  • De asemenea, cele 4 echipe care se vor califica în finala de la DreamHack Bucharest 2015 vor beneficia fiecare de un buget de călătorie de 2.500 de USD.
    Mai multe informații cu privire la echipe invitate, comentatori și program vor fi anunțate pe www.csgoseries.com, Twitter și Facebook.

    To Top