Stiri

Ericsson optimizează rețelele 4G din SUA

Ericsson rbs 6000
Ericsson rbs 6000

Ericsson a fost ales de către MetroPCS Communications, unul dintre cei mai mari operatori de telefonie mobilă din SUA, pentru a furniza echipamente și servicii pentru optimizarea rețelei sale 4G LTE. Transformarea va presupune optimizarea serviciilor cheie, printre care viteza de transfer a datelor, serviciile voice over LTE (VoLTE) și Rich Communication Suite (RCS) la nivel național, pentru toți abonații MetroPCS.

Această transformare va permite companiei MetroPCS să țină pasul cu evoluția rapidă a rețelelor LTE de ultimă generație, să gestioneze mai ușor transferul de date de mare capacitate, să-și eficientizeze costurile prin consolidarea de multiple aplicații pe aceeași platformă și să asigure o experiență îmbunătățită pentru consumatori.

Ericsson va fi responsabil de proiectare, integrare, implementare și servicii de suport pentru clienți după transformarea rețelei.

Transformarea rețelei LTE va fi implementată cu ajutorul soluției end-to-end dezvoltată de Ericsson, care include:
Evolved Packet Gateway (EPG) dezvoltat pe un sistem SSR 8000 de routere Smart Service – o platformă foarte accesibilă de IP service-delivery care permite implementarea unor aplicații IP-edge esențiale, care ajută la stabilitatea rețelelor LTE prin scalabilitatea datelor și a bazelor de control.

Mobility Management Entity (MME) pe un sistem Ericsson Blade și o platformă MkVIII – care oferă scalabilitate mai mare și sporește capacitatea sistemului de a face față creșterii necontrolate a numărului de dispozitive conectate.

Sisteme de suport pentru operațiunile integrate de multi-tehnologie – care permit operatorilor să-și crească performanța rețelei pentru a susține operațiunile în timp real, să-și scadă cheltuielile totale de rețea, să-și scadă consumul de energie și impactul asupra mediului.

Ericsson rbs 6000

To Top