Stiri

Evolio lansează iSmart Ultra, o cameră video de acțiune ce filmează la calitate 4K profesional

Evolio iSmart Ultra
Evolio iSmart Ultra

Evolio lansează iSmart Ultra, o cameră de acțiune revoluționară ce vine echipată cu unul din cele mai noi și mai puternice procesoare de codare video Ambarella, senzor optic Panasonic de 12MP, și care filmează real la rezoluția 4K cu 30 frame-uri pe secundă.

iSmart Ultra captează imagini de o calitate excepțională și poate filma 4k la 30 frame-uri pe secundă. La rezoluția de 1080 pixeli Full HD camera poate înregistra până la 120 frame-uri pe secundă, ajungând la 240 cadre pe secundă în rezoluția 720 pixeli HD, permitând cu ușurință realizarea de filme slowmotion la o calitate profesională.

Evolio iSmart Ultra

Evolio iSmart Ultra

iSmart Ultra are un display de 2 inch, procesor Ambarella A12 și baterie de 1050 mAh suficientă pentru 90 de minute de filmare neîntreruptă. Pentru stocarea imaginilor, există un slot pentru card microSD care suportă până la 128GB.

Camera video sport Evolio poate fi folosită și pentru realizarea de fotografii clare și luminoase la o calitate superioară, întrucât dispune de lentile cu unghi de 170 de grade și senzor CMOS Panasonic 34110, ce permite un interval de focalizare de 12 cm la infinit. Astfel camera poate capta imagini de până la 12 MP în mod standard, iar cu ajutorul auto-temporizatorului de care dispune, poate surprinde 3 fotografii/secundă, 15 fotografii/4 secunde sau 30 imagini/8 secunde.

„Piața camerelor video în noiembrie 2016 aproape că s-a dublat comparativ cu aceeași perioadă a anului trecut. Prețurile acestor dispozitive au înregistrat însă o scadere, reducerea fiind de aproximativ 35 de procente. În acest context, dar și din dorința de a ne extinde portofoliul pe segmentul action camera, am mizat foarte mult pe calitatea și performanța componentelor hardware, dar și pe atribuirea unor funcționalități excepționale noului produs iSmart Ultra. Astfel a rezultat o cameră de acțiune revoluționară, pe care am echipat-o cu senzor optic Panasonic de 12MP și cu unul din cele mai noi și mai puternice procesoare de codare video Ambarella. Filmările și fotografiile au o luminozitate și o claritate sporită, și sunt redate de iSmart Ultra la o calitate profesională de excepție, putând satisface cerințele chiar și celor mai pretențioși utilizatori. ” – declară Liviu Nistoran, Fondator Evolio.

iSmart Ultra este un model de cameră de acțiune proiectat pentru a putea fi utilizat inclusiv pentru fotografierile și filmările subacvatice. Carcasa de protecție de care dispune este waterproof și rezistă până la 50m adâncime.

Noul model de cameră video sport deține deasemenea capabilități WiFi, ce îi permit să fie controlată de la distanță printr-un dispozitiv Android sau iOS. Alte conexiuni mai sunt posibile prin Micro USB și HDMI TV.

iSmart Ultra mai dispune și de funcțiile: auto-timer, expunere ajustată, setare dată, microfon audio input, speaker audio output și este compatibilă cu sistemele de operare Android, Windows, iOS, MacOS și Linux.

Și în ceea ce privește kit-ul de accesorii, iSmart Ultra nu dezamăgește și aduce utilizatorului un pachet complet de sisteme de prindere, ce permit montarea camerei în diferite moduri. Astfel dispozitivul poate fi utilizat atât sub apă, pe bicicletă, motocicletă cât și în mașină. În plus, pe langă cameră, carcasa rezistentă la apă și accesoriile de prindere, utilizatorul mai are incluse în kit un alimentator și un cablu microUSB.

Evolio iSmart Ultra va avea în retail un preț recomandat de 799 lei, dar poate fi achiziționată în regim de precomandă începând de astăzi la prețul promoțional de 559 lei. Oferta este valabilă până pe 20 noiembrie 2016, pentru comanenzile online pe site-ul evolioshop.com.

To Top