Stiri

Fabrica Sennheiser de la Brașov se va extinde

Fabrica Sennheiser
Fabrica Sennheiser

Germanii de la Sennheiser vor extinde fabrica pe care o au în Ghimbav, lângă Brașov.

În ultimii ani, afacerea a înregistrat creșteri semnificative, motiv pentru care Sennheiser a decis să extindă suprafața fabricii de la nivelul actual de 3.300 de metri pătrați, la aproximativ 10.000 de metri pătrați până la începutul anului 2023. De asemenea, dezvoltarea businessului va fi însoțită și de o creștere substanțială a personalului, iar Sennheiser preconizează că noua clădire va fi la capacitate maximă până în 2027.

Fabrica din România a fost deschisă în anul 2018 și este însărcinată cu fabricarea de căști și sisteme audio, pe poarta fabricii ieșind sisteme precum Evolution Wireless G4 și Evolution Wireless Digital, XS Wireless Digital, precum și renumitele căști pentru DJ, HD25 și căștile de monitorizare HD280. Fabrica funcționează la capacitate maximă și numără aproximativ 150 de angajați.

„În prezent, ne concentrăm resursele și puterea financiară asupra celor trei unități de business Pro Audio, Business Communications și Neumann, cu scopul de a asigura o creștere a acestor arii peste medie în viitor. De aceea, am decis să investim semnificativ în fabricile noastre din Germania și România”, a declarat Andreas Sennheiser, Co-CEO al Sennheiser. „Sennheiser a deținut întotdeauna părți mari ale lanțului valoric în propriile mâini. Acest lucru ne permite să avem o mai mare influență asupra zonelor importante ale lanțului valoric și, prin urmare, să fim un partener de încredere pentru clienții noștrii”.

Sennheiser are fabrici în România, Germania, Statele Unite ale Americii și Irlanda.

To Top