Stiri

Facebook, Microsoft, Amazon

Facebook: 1 din 4. Conform celor mai noi studii de trafic, 25% din paginile vizionate de americani sunt pagini de Facebook. Da oameni buni, una din 4 pagini deschise in America apartine de Facebook! In Anglia „doar” 1 din 7. Cu adevarat ingrijorator.

facebook

Profitul Microsoft o ia in jos. Comparativ cu aceiasi perioada a anului trecut profitul Microsoft a inregistrat o scadere de 18%, iar incasarile au suferit o scadere de 14%. Anuntul a venit a doua zi dupa lansarea Windows 7. Probabil Microsoft isi va reveni rapid datorita vanzarilor din perioada imediat urmatoare de Windows 7.

Amazon Kindle pentru PC: Amazon va lansa in Noiembrie un software gratuit pentru cititul cartilor electronice in format Kindle. Software-ul o sa fie gratuit insa cartile vor fi in continuare pe bani. (in general 9.99 USD). Software-ul o sa poarte numele Kindle for PC si o sa fie disponibil pentru download gratuit pe site-ul Amazon. Kindle for PC este compatibil cu Windows 7 si profita de capacitatiile multi touch a noului sistem de operare (adica o sa puteti face zoom cu degetele daca aveti monitor touch).

Kindle for PC

To Top