Stiri

Finalele Ligii campionilor UEFA și Europa League vor fi transmise live pe YouTube

Monetizarea clipurilor postate pe Youtube încurajează creatorii de conținut să distribuie live unele dintre cele mai importante evenimente.
BT Sport, compania care deține drepturile de transmisie ale finalelor la fotbal ale Ligii campionilor UEFA și Europa League, a anunțat că acestea vor fi transmise în direct nu doar pe canalul propriu TV ci și pe YouTube. Finala Europa League, dintre Liverpool și Sevilla, va avea loc miercuri 18 mai, iar cea a Ligii campionilor UEFA, dintre Real Madrid și Atletico Madrid, va avea loc sâmbătă 28 mai.

În 2013, BT Sport a semnat un contract pe 3 ani, în valoare de 1,14 miliarde de euro, care îi asigură transmisia în exclusivitate a celor 350 de meciuri din cele 2 competiții, începând din 2015.

Youtube și TVR

Din păcate pentru noi românii, TVR, nu înțelege prea bine posibilitățile mediului online și nici nu își protejează conținutul împotriva piratării. Pe Youtube veți putea vedea emisiuni TVR, realizate pe banii contribuabilului român, din care televiziunea națională nu câștigă niciun leu.

TVR-App-store

To Top