Jocuri

Football Manager 2012 în România prin TNT Games

Football Manager 2012

RHS lansează prin divizia de gaming TNT Games noul joc Football Manager 2012 PC/Mac. Jocul este produs de studiourile Sports Interactive din Marea Britanie şi publicat de către SEGA. Spre bucuria pasionaților de jocuri pe calculator, Football Manager 2012 este lansat în România odată cu restul Europei.
Noua versiune a celei mai bine vândute şi mai realiste serii de jocuri de management în fotbal este acum disponibilă în România la preţul de 159.99 lei.

Diferenţele dintre Football Manager 2012 şi ediţiile anterioare sunt enorme din multe puncte de vedere. S-a umblat la partea de transferuri, de interfaţă grafică, la modul 3D, analiza meciurilor, tonurile în discuţiile cu jucătorii, sunt prea multe. Cel mai important element nou mi se pare posibilitatea de a putea adăuga campionate noi în timpul unui joc. Chiar dacă acest lucru se întâmplă la final de sezon, nu mai eşti nevoit să începi un joc nou”, a declarat Mihai Andrieş, Head Researcher Sports Interactive pentru Romania.

Football Manager 2012 necesită conexiune la interner şi cont Steam pentru instalare. Varianta Football Manager Handheld 12 PSP va fi lansată la începutul lunii noiembrie, având acelaşi preţ de 159.99 lei.

Football Manager 2012

To Top