Stiri

Fundația eMAG

emag logo

Emag și-a lansat propria fundație al cărei obiectiv este susținerea educației și a performanțelor de vârf. Prin programele sale, Fundatia eMAG urmareste să susțină și să promoveze copiii si adolescenții care au rezultate deosebite în sfera știintelor exacte.

Primele acțiuni planificate de Fundația eMAG sunt sponsorizarea taberelor de pregătire pentru olimpiadele naționale și internaționale, sponsorizarea delegațiilor române la olimpiadele internaționale și premierea medaliaților la aceste olimpiade. Programele vor continua cu proiecte pentru anumite unități de învățământ care au nevoie de echipamente tehnice performante, burse de studiu pentru copiii cu rezultate speciale și programe de internship pentru studenți.

Primul proiect al Fundației este programul „Hai la Olimpiadă!“ care va asigura un suport semnificativ echipelor de olimpici ale loturilor naționale de matematică, fizică și informatică.

Programul „Hai la Olimpiadă!” a debutat azi prin premierea câștigătorilor de anul acesta la olimpiadele internaționale. Premiile, câte un ultrabook performant cu Windows 8, au fost oferite de Fundația eMAG și de principalul său partener pentru această acțiune, Microsoft România.

emag logo

To Top