Stiri

Fundatia Vodafone Romania sustine spitalul Grigore Alexandrescu, cu investitii de peste 100.000 Euro

Vodafone 555 Blue
Vodafone 555 Blue

Fundatia Vodafone Romania sustine Spitalul Clinic de Urgenta pentru Copii “Grigore Alexandrescu” si investeste peste 100.000 de Euro, in Departamentul de Terapie Intensiva Nou Nascuti si in Compartimentul de Cardiologie, Sectia Pediatrie II.

“Ne dorim in permanenta sa oferim conditii din ce in ce mai bune pentru nou-nascuti, iar prin sprijinirea departamentului de terapie intensiva din cadrul spitalului Grigore Alexandrescu ajutam la imbunatatirea actului medical si, implicit, la reducerea mortalitatii neonatale, prin asigurarea unui standard ridicat de tratament si ingrijiri specifice. Mai mult, compartimentul de cardiologie a fost dotat cu un nou si performant ecocardiograf, care ofera de acum conditii imbunatatite de lucru specialistilor in cardiologia pediatrica”, a spus Angela Galeta, Director, Fundatia Vodafone Romania.

Mai multe informatii despre cuantumul investitiei, aparatura si beneficiari sunt disponibile pe Blogul Fundatiei Vodafone Romania, la http://fundatiavodafone-blog.ro/2015/01/15/sustinem-spitalul-grigore-alexandrescu-cu-investitii-de-peste-100-000-euro/

Vodafone 555 Blue

Vodafone 555 Blue

To Top