Stiri

GPS pentru pescarii

Garmin GPSMAP 700
Garmin GPSMAP 700

Locurile bune de pescuit sunt ținute secret de pescari iar de multe marcarea lor este imposibilă. Cei care își vor achiziționa modelele Garmin GPSMAP 500 și GPSMAP 700 nu au numai un automobil în dotare ci și o barcă.

“Barcagii vor avea la îndemână acum cele mai noi dispozitive care să-i ducă cu cea mai mare precizie către locurile cu pește,” a precizat Bogdan Condurățeanu, director general în cadrul Sheba Distribution, importator al dispozitivelor Garmin în România. “Iar datorită funcției sonare Spread-Spectrum CHIRP, aceștia pot vedea mult mai în adâncime, având posibilitatea de separare precisă a ţintei.”

Cele opt modele ale gamei au ecrane tactile cu diagonale diferite de 5 și 7 inci, dispun de tehnologiile WiFi și Bluetooth integrate și compatibilitate cu Garmin blueChart Mobile App. Odată cu integrarea receiver-ului 10Hz GPS/GLONASS de mare sensibilitate, ambele game 500 și 700 își pot actualiza poziția și direcția de zece ori pe secundă, oferind o navigare mult mai fină pe ecran.

Pentru un control avansat, marinarii sau posesorii de ambarcțiuni pot adăuga în noua serie de plottere GPSMAP 700 un card micro-SD BlueChart g2 Vision care oferă reprezentări cartografice detaliate. Cu ajutorul BlueChart g2 Vision, aceștia pot utiliza și functia Auto Guidance care sugerează cea mai bună cale de urmat pe apă. În plus, g2 Vision dispune de funcția de vizualizare deasupra apei MarinerEye sau funcția FishEye ce conferă o perspectivă submarină, ambele funcții fiind reprezentate în format 3D.

Garmin GPSMAP 700

Garmin GPSMAP 700

Dispozitivele au integrate tehnologia sonară HD-ID, dar dispun și de funcția sonară Spread-Spectrum CHIRP. Când este folosit cu un convertor CHIRP compatibil, dispozitivele combo pot afișa imagini sonare extrem de clare pentru a găsi un nou loc ascuns de pescuit sau locuri de scufundat. Cu ajutorul tehnologiei Garmin Spread-Spectrum, utilizatorii nu doar că vor vedea separarea țintelor și rezoluția extraordinară la adâncime, dar pot selecta și frecvența specifică pentru a găsi anumite specii de pești.

Noile dispozitive GPSMAP vor fi disponibile în Romania în primele luni ale anului 2013. GPSMAP 527 va costa 799 Euro iar GPSMAP 721 va putea fi achiziționat cu 1449 Euro.

To Top