Stiri

HBO HD

UPC Romania ofera clientilor sai cea mai noua experienta HBO HD: blockbustere de la Hollywood, seriale multipremiate, concerte in exclusivitate si productii originale la o rezolutie HD in format wide-screen si sunet Dolby Digital 5.1. HBO HD se adauga canalelor deja disponibile in format high definition: TVR HD, PRO TV HD, Eurosport HD, History HD si Fashion TV HD.

Abonatii de televiziune HD se vor putea bucura de toate programele HBO disponibile in varianta standard, acum in high definition. Printre titlurile pe care HBO le propune in aceasta iarna se regasesc: The Dark Knight cu Heath Leadger, Sex and the City: The Movie cu Sarah Jessica Parker, The Wrestler cu Mickey Rourke, Hancock cu Will Smith, noi episoade din serialul original HBO – True Blood, seria a doua sau un nou documentar original HBO Romania – Lumea vazuta de Ion B.

Lansata la inceputul lunii octombrie 2009 televiziunea HD a atras pana acum peste 2.000 de abonati.

HBO HD este disponibil pentru abonatii Digital TV Medium cu DVR si HD + MAXPAK si Digital TV Large (include MAXPAK) cu DVR si HD, atat in cazul achizitionarii exclusive a serviciilor de televiziune cat si in cadrul pachetelor 2 Play si 3Play.

To Top