Stiri

HP îşi extinde portofoliul de Staţii Grafice Z şi prezintă un Workstation Ultrabook

HP a anunţat extinderea portofoliului Z de staţii grafice profesionale şi produse de afişaj, inclusiv primul workstation Ultrabook – HP ZBook 14 şi prima linie de staţii grafice care oferă tehnologia Thunderbolt de la Intel pentru transfer de date la viteză înaltă.
Noul portofoliu include trei staţii grafice noi mobile HP ZBook, îmbunătăţiri în ceea ce priveşte procesorul şi grafica la linia premiată de HP Z Desktop Workstations şi două noi HP Z Displays.

Familia de produse HP Z este creată pentru a îndeplini nevoile celor mai exigenţi clienţi, atunci când operaţiunile critice pentru misiune necesită performanţă şi fiabilitate de clasa întâi. Primele staţii grafice care incorporează Thunderbolt, HP Z Mobile şi Desktop Workstations pot profita acum de transmisia de date la viteze înalte între staţiile grafice Z, display-uri şi periferice, oferind cea mai rapidă şi versatilă conexiune I/O din cadrul industriei.
Noile staţii grafice mobile HP Z Book prezintă acum un design industrial mai subţire şi mai uşor. Familia HP ZBook include primul workstation Ultrabook din lume —HP ZBook 14—precum şi HP ZBook 15 şi 17.

Noul HP ZBook 14 include şi opţiunea pentru un un meniu operat prin atingere, ceea ce îl face o alegere excelentă pentru oricine preferă o experienţă interactivă. HP ZBook 15 va include o opţiune pentru un super display de înaltă rezoluţie QHD+ 3,200 x 1,800 care oferă atenţie sporită la detalii pentru clienţii care au nevoie de acurateţe extremă a imaginii. HP ZBook 15 şi 17 prezintă un port Thunderbolt, precum şi un meniu opţional DreamColor Display care oferă culori exacte şi consistente pentru imprimare de pe display şi marele ecran.

HP_zdisplay_gallery

Completând linia deja puternică de HP Z Desktop Workstations, staţiile grafice HP Z420, Z620 şi Z820 au fost actualizate pentru a include cele mai recente familii de procesoare Intel Xeon E5-1600v2 şi E5-2600v2 precum şi o nouă memorie care rulează cu 16% mai rapid şi porturi Thunderbolt de a doua generaţie pentru fluxuri de lucru creative. Datorită tehnologiei Thunderbolt proiectele creatoare vor fi accelerate cu viteze de transfer de date cu până la patru ori mai rapide decât USB 3.0, conectând uşor mai multe dispozitive cu doar un singur port compact Thunderbolt.

Staţia grafică cu mufă duală HP Z820 oferă performanţă excepţională, un design industrial premiat şi exploatare fără instrumente în cea mai expandabilă carcasă din cadrul industriei. HP Z820 oferă până la 24 unităţi centrale de procesare, până la 512 GB de memorie ECC, spaţiu de stocare la viteză înaltă de până la 12 TB şi până la două grafici NVIDIA K6000.

Preţuri şi disponibilitate

· HP ZBook Mobile Workstations 15 şi 17 sunt disponibile de azi cu preţuri de la 1599 € şi 1899 €, respectiv. HP ZBook 14 va fi disponibil în toamnă 2013 de la 1299 €
· Se preconizează că staţiile grafice îmbunătăţite HP Z420, Z620 şi Z820 vor fi disponibile în întreaga lume în octombrie cu preţuri de la 1299 €, 1499 € şi 1899 €, respectiv.
· Se preconizează că HP Z27i va fi disponibil în noiembrie de la 699 €, iar HP Z30i Display este disponibil de azi de la 1299 € şi HP Thin Client Mount Kit este disponibilă pentru 35 €.

To Top