Stiri

HTC anunță rezultatele financiare pentru al treilea trimestru din 2014

HTC One M8
HTC One M8

Veniturile neauditate înregistrate de HTC în octombrie s-au cifrat la 15,8 miliarde de dolari Taiwan (0,41 miliarde de euro), în timp ce veniturile înregistrate în primele 10 luni din 2014 s-au ridicat la 155,8 miliarde de dolari Taiwan (4,05 miliarde de euro).
Evoluția profitabilității HTC din trimestrul al treilea al acestui an se datorează vânzărilor vârfului de gamă HTC One (M8) și familiei de dispozitive Desire, care au continuat să ocupe poziții fruntașe, în ciuda competiției ridicate.

Familia de smartphone-uri HTC Desire a evoluat puternic în semestrul al treilea al anului 2014, înregistrând o creștere a cotei de piață și a numărului de noi utilizatori. Telefoanele Desire 610 și 510 au avut un succes peste așteptări, fiind foarte bine vândute atât în SUA, cât și în Europa, în timp ce Desire 816 a menținut vânzări solide în Taiwan, China, India și Orientul Mijlociu. Desire 820, primul smartphone din lume cu procesor octa-core pe 64 de biți, a fost lansat în China și a fost distribuit de cei mai importanți operatori din toată lumea.
HTC One (M8) continuă să fie premiat și în 2014. Acesta a câștigat premiul pentru „Cel mai bun telefon din 2014” acordat de TechRadar, iar din partea Mobile Choice, premiul „Telefonul cu cel mai bun design al anului”. Totodată, gama HTC Desire a fost și ea premiată în acest an cu „Cel mai bun la IFA”, acordat de Android Central, dar și cu premiul pentru „Cel mai bun telefon mid-range”, acordat de Android Authority.

HTC One M8

HTC One M8

Lansarea globală a HTC din această lună, numită „Expunere Dublă”, a adus pe piață produse noi și servicii axate pe tehnologia foto de vârf a HTC, printre care experiența HTC Eye, smartphone-ul HTC Desire Eye, Zoe și camera foto RE. Evenimentul a îmbinat tehnologia cu fashion-ul într-un mod inedit și a reușit să surprindă media și consumatorii.

HTC Eye Experience este o suită puternică de funcționalități care permite utilizatorilor să se pună în evidență mai bine în fotografii și include funcția de urmărire a feței care oferă calitate ridicată convorbirilor video și conferințelor prin telefon, împreună cu o serie de instrumente care permite utilizatorilor să îmbine, să suprapună și să taie imaginile într-un mod cât mai creativ. Noul HTC Desire Eye surprinde atenția HTC pentru segmentul foto, integrând funcționalitățile HTC Eye Experience, camera foto de 13 megapixeli și flash-ul inteligent dual-LED pentru ambele camere pentru imagini și selfie-uri inegalabile.

Zoe, o aplicație colaborativă și de editare video, permite utilizatorilor să creeze și să remixeze conținut video creat dintr-o serie de imagini statice sau dintr-o serie întreagă de videoclipuri, completată cu teme și sound track-uri, care pot fi ușor folosite în social media. Disponibilă gratuit pe Android şi, până la finalul acestui an, și pe iOS, această aplicație inovatoare reprezintă o strategie nouă de business pentru HTC, special concepută pentru a aduce un plus de valoare consumatorilor, oferindu-le noi căi de a fi mai creativi și implicați.

În completarea liniei Dublă Expunere vine RE, o camera remarcabilă care transmite viziunea HTC, aceea de a extinde ecosistemul mobil dincolo de smartphone. Camera RE este intuitivă și foarte ușor de folosit, având un singur buton, un obiectiv cu unghi larg de 146 de grade și un senzor de stabilizare încorporat, care activează instantaneu camera când este pornit, permițând utilizatorilor să iasă din spatele obiectivului și să captureze momentul. Camera RE a fost creată de Grupul Connected Devices a HTC și reprezintă o categorie nouă de produs a brandului, și, totodată, un nou nou prag depășit de HTC.

În luna octombrie a avut loc și lansarea Nexus 9, prima și cea mai nouă tabletă creată în colaborare cu Google, care se mândrește cu o serie de tehnologii avansate, precum HTC BoomSound și cele două boxe frontale pentru un sunet stereo impresionant specifice HTC, un display generos și accesorii versatile pentru o productivitate crescută. Nexus 9 este prima tabletă din lume care utilizează Android Lollipop 5.0™, cel mai nou sistem de operare al Google, care vine la pachet cu funcționalități și update-uri cu scopul de a oferi utilizatorilor control mai mare asupra dispozitivului, inclusiv notificări personalizate și securitate, o mai mare durată de viață a bateriei, latență redusă și capabilități multi-tasking mai bune.

To Top