Stiri

HTC iubește fotbalul

HTC One Family
Seria HTC One integrează Android 4.0 (ICS) cu HTC Sense 4

Iubitorii de fotbal ce obișnuiesc să urmărească UEFA Champions League și UEFA Europe League vor vedea destul de des reclamele HTC. Compania taiwaneză a încheiat un parteneriat pe 3 ani, prin care devine partenerul global oficial, furnizor de telefonie mobilă al UEFA Champions League și UEFA Europe League.
Începând din ianuarie 2013, parteneriatul plasează HTC în centrul a două dintre competițiile mondiale cele mai importante ale fotbalului.

Peter Chou, CEO al HTC Corporation: “Fotbalul stârnește foarte multă pasiune în toată lumea și suntem încântați să fim parteneri cu unul dintre cele mai importante branduri sportive, cunoscute la nivel global. Vom lucra îndeaproape cu UEFA pentru a le oferi fanilor experiențele fotbalului, asigurându-le în plus, o experiență mobilă mai bogată.”

Ca parte a asocierii cu UEFA Champions League și UEFA Europa League, HTC va fi de asemenea Partenerul Oficial Global, Furnizor de Smartphone-uri al UEFA Super Cup Final în 2013 și 2014 și al UEFA Women’s Champions League Final în 2013, 2014 și 2015.

HTC One Family

Seria HTC One integrează Android 4.0 (ICS) cu HTC Sense 4

To Top