Stiri

Huawei Ascend P7 se pregătește pentru a intra în zona EMEA

Huawei Ascend P7
Huawei Ascend P7

Cu un ecran Full HD de 5 inci, camere foto de exceptie 8 MP si 13 MP , si cea mai noua versiune a interfetei Emotion UI 2.3, Huawei Ascend P7 va Face Posibil ca utilizatorii sa experimenteze excelenta oricand si oriunde.

Huawei a reproiectat in totalitate Ascend P7, din interior la exterior, imbunatatind considerabil performantele hardware si software ale smartphone-ului pentru a redefini experienta de utilizare. Cu o grosime de 6,5 mm, Ascend P7 stabileste un nou record fiind unul din cele mai subtiri smartphone-uri 4G existente pe piata.

Huawei Ascend P7 ofera o rezistenta imbunatatita pentru utilizarea zilnica datorita protecției cu sticlă Corning Gorilla Glass 3. Modelul se distinge printr-un aspect metalic si sofisticat obtinut printr-un tratament in sapte straturi al suprafatei din spate.

Pentru o claritate vizuala excelenta atunci cand continutul multimedia este redat, Ascend P7 are un ecran FHD de 5 inci cu o rezolutie 1920 x 1080, 445ppi si 16:9. Pentru a se asorta oricarui stil, Ascend P7 este disponibil intr-o gama variata de culori, inclusiv negru, alb si roz.
Redefineste camerele foto

Huawei Ascend P7 ofera utilizatorilor o experienta imbunatatita in conditii de iluminare slaba datorita senzorului BSI Sony de generatie 4, tehnologiei Image Signal Processer (ISP), software-ului IMAGESmart 2.0 si deschiderii f/2.0 incluse in camera principala de 13MP 5P, pentru a obtine imagini superbe, chiar si noaptea sau in cazul cadrelor de interior.

Huawei Ascend P7

Huawei Ascend P7

Pentru a captura momente spontane inainte de a disparea, functia unica a smartphone-ului HUAWEI Ascend P7, Ultra Snapshot, permite utilizatorilor sa poata realiza o fotografie in 1,2 secunde, dupa ce au apasat de doua ori pe butonul de scadere a volumului, deblocand astfel repede telefonul.

Fotografiile vor avea o noua dimensiune odata cu functia ‘Voice Photo’ care permite ca imaginile sa fie insotite de fisiere audio de 10 secunde pentru ca utilizatorii sa incarce continut special pe retelele sociale.

In afara imbunatatirilor aduse camerei, tehnologia proprietara Huawei, Image Signal Processor (ISP), permite smartphone-ului sa controleze o serie de functii care rivalizeaza cu cele existente in cazul unui DSLR, inclusiv autofocus, balans de alb si reducerea zgomotului pentru fotografii frumoase in orice conditii.

Bateria rezistenta de 2500 mAh lithium polymer si tehnologia propietara de reducere a consumului bateriei permit utilizarea telefonului pentru o perioada indelungata. In plus, functia power saving management ofera utilizatorilor ocazia de a inchide aplicatiile care ruleaza pe fundal si care consuma energie fara sa fie necesar.

Huawei Ascend P7 vine cu noua versiune de interfata de utilizare intuitiva Emotion UI 2.3, oferind blocarea customizabila si personalizarea ecranelor de pornire, cu doua interfete imbunatatite pentru navigare usoara. Pretul recomandat de retail pentru Huawei Ascend P7 este de 449 euro.

To Top