Stiri

HyperX lanzează noi memorii DDR4

HyperX FURY DDR3L
HyperX FURY DDR3L

HyperX lansează astăzi modulele de memorie de înaltă performanță și voltaj redus HyperX FURY DDR3L, precum și noile module HyperX Impact DDR4 SO-DIMM.

HyperX FURY DDR3L rulează la un voltaj scăzut de doar de 1.35V, care implică un consum mai scăzut de energie și mai puțină căldură degajată. Noile memorii sunt disponibile la frecvențe de 1600MHz și 1866MHz și în kit-uri de două unități dual-channel cu capacitatea de 8GB sau 16GB, precum și în module de 4GB și 8GB. Acestea dispun de un distribuitor de căldură negru cu PCB de aceeași culoare, asigurând unitate la nivel de design.

HyperX FURY DDR3L are capabilități Plug-and-Play (PnP) pentru overclocking automat și este ideal penntru gamerii entry-level care își doresc un upgrade rentabil pentru cea de-a șasea generație de procesoare Intel Core (cu numele de cod Skylake-S) și plăcile de bază din seria 100.

În același timp, HyperX lansează și primul DDR4 SO-DIMM HyperX Impact din portofoliu. Funcționalitatea PnP oferă overclocking automat, noile memorii fiind un upgrade ideal pentru notebookuri, PC-uri de mici dimensiuni sau All-in-One și unitățile Steam. HyperX Impact DDR4 SO-DIMM e disponibil la frecvențe cuprinse între 2133MHz și 2666MHz; sub forma unor kit-uri dual channel de 8GB și 16GB, dar și ca module de 4GB sau 8GB.

HyperX FURY DDR3L

HyperX FURY DDR3L

To Top