Stiri

IBM se implica in medicina

IBM se implică tot mai mult în diferite sectoare economice cum ar fi domeniul medical sau cel energetic. Compania speră să vândă un număr mai mare de sisteme și soluții informatice spitalelor, școlilor, companiilor de distribuție a energie electrice sau administrațiilor locale.
Proiectul anunțat recent va sprijini medicii şi companiile de asigurări medicale pentru a oferi servicii de calitate pacienţilor. Suma totală alocată pentru acest proiect, pentru următorii 3 ani este de 100 milioane de dolari.
Peste 100 de cercetători din cele nouă laboratoare de cercetare IBM şi colaboratori din Melbourne, Australia şi Taipei, Taiwan participă la acest proiect. IBM va angaja câţiva medici, personal al clinicilor, asistente medicale, ingineri, economişti şi sociologi. În plus, compania va încerca să dezvolte noi proiecte de colaborare cu guverne, universităţi şi alte companii.
Să sperăm că informatizarea spitalelor și reducerea birocrației prin utilizarea bazelor de date va contribui la creșterea serviciilor în domeniul medical.Server IBM

To Top