Stiri

Noile proiectoare LED de la LG sunt greu de găsit în România

LG nu a fost atât de prezent pe piața de proiectoare din România, unde BenQ a luat un avans considerabil în fața coreenilor. Cu toate acestea, compania LG are un potențial foarte mare și ar putea veni cu modele competitive. Cele trei noi proiectoare din gama Minibeam, modelele: PH550, PW1000 și PW1500, lansate recent, dispun de funcții Bluetooth și Wi-Fi. Având la bază design-ul modelelor anterioare din seria Minibeam, noile dispozitive sunt mai subțiri pentru portabilitate extinsă.

Noul PH550 elimină nevoia conectării prin cabluri mulțumită conceptului triple wire-free connectivity. Proiectorul poate sta deconecta de la rețeaua de curent până la 2,5 ore, mulțumită acumulatorilor interni. Proiectoarele cu acumulatori nu sunt o noutate, ASUS având de mai mulți ani astfel de proiectoare. Proiectoarele cu acumulator au luminozitate scăzută iar culorile nu sunt chiar atât de clare, fiind mai degrabă un compromis făcut în favoarea portabilității.

Pentru utilizatorii care pun preț pe claritate, noul PW1500 este capabil sa afișeze imagini cu 1500 lumeni, fiind cel mai luminous model din întreaga serie de proiectoare LG Minibeam.

LG nu furnizează informații despre distribuția acestor modele în România și nici despre prețul acestora.
LG-OLED-IFA

To Top